Tilmeld nyhedsbrev

Mummums hønsesalat

Mummums hønsesalat

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 30 minutter

Beskrivelse

En lækker opskrift på en hønsesalat med karry og ananas blandt andet. Vi elsker den her hønsesalat, som er god til både frokost, forret eller aftensmad. Lav den gerne dagen inden, så karrysmagen og den flotte gule farve kan få lov at trænge frem.

Ingrediensliste

  • 450 g. kyllingebryst
  • 1 tsk. karry
  • Salt/peber
  • 1/4 bundt forårsløg
  • 100 g. ananas
  • 30 g. soltørrede tomater
  • 30 g. frosne ærter
  • 200 g. creme fraiche
  • 30 g. mayonnaise
  • 1/4 bundt persille
  • 200 g. bacon i tern

Fremgangsmåde

1. Kog kyllingebryst og skær i små tern. Lad det afkøle.
2. Optø ærter. Hak forårsløg, soltørrede tomater og ananas fint, og dræn det godt.
3. Rør nu dressingen med cremefraiche, mayonaise, salt, peber og karry.
4. Vend nu kyllingen og de hakkede grøntsager og ærter i dressingen og lad den gerne trække i køleskabet, hvis tiden er til det. Steg bacon sprødt på en pande.
5. Server med sprødstegt bacon.

Bedøm denne ret

Her får I opskriften på vores specielle hønsesalat, som i forhold til en almindelig hønsesalat har fået et twist af karry blandt andet. Vi elsker den her hønsesalat og spiser den ofte i sandwich eller oven på en ristet rugbrød.

Den er mere spændende end en almindelig hønsesalat. Og den er faktisk også super god at servere til forret oven på en ananasring. Du ved, i sådan rigtig 80’er stil men med et twist.

Hvis vi skulle vælge imellem en almindelig hønsesalat og den her, så ville vi uden tvivl vælge den her.

For nylig serverede vi den i en nybagt croissant og det vakte stor begejstring ved vores familie.  

Skriv en kommentar