Opskrifter på nemme og lækre gulerodskager. Du finder opskrift på en svampet gulerodskage i bradepande, som muffins, som lagkage og meget mere. Top kagen med en lækker ostecreme lavet på cream cheese og evt. lidt hakkede nødder. Gulerodskage er en skøn bradepandekage, eftermiddagskage og så er det én af de kager, som kun bliver bedre dagen efter.

Gulerodskager

Her får du en samlet oversigt over alle vores opskrifter på gulerodskager. Gulerodskage må være en af vores yndlingskager, da den er så nem og lækker. Det er en kage, som ikke er tør og så må den også godt have et godt lag af ostecreme eller frosting på toppen. En sikker vinder, hvis du spørger os. Så skal du bage kage til kaffen, så går man aldrig galt i byen med en svampet gulerodskage med masser af ostecreme.

Gulerodskage opskrifter

Og ja, vi har simpelthen flere gulerodskageopskrifter. Så for at gøre det nemt og overskueligt, så har vi samlet dem alle her. Der er både gulerodslagkage, gulerodskage i en bradepande og som muffins. Så alt efter hvad for noget humør du er i, så er der lidt til enhver anledning.

Den kan laves som en påskekage, hvor man måske laver cremen lidt gul for at lade den leve op til temaet. Og så kan den pyntes med små chokoladeæg. Det er i hvert fald en kage, som vi ofte laver til påske. Men selvfølgelig også til mange andre anledninger.

Kager med gulerod

Man kan bage de lækreste og nemmeste kager med gulerod. Når man tilsætter gulerod til kage, så gør det kagen mere svampet og mere saftig. Guleroden forlænger også holdbarheden i den forstand, at den holder sig god i mange dage. Faktisk er en kage med gulerod nærmest bedre på anden dagen, da den har fået lov til at sætte sig. Det er det samme, som når man bruger gulerod i bagværk og boller. Det gør altså lige bagværket lidt ekstra saftigt og så giver gulerødderne også en naturlig sødme.

Kager med gulerødder

Alle kagerne har jo det tilfælles, at det er kager med gulerødder. Du kan bruge gulerødder, som du selv skræller og river, men du kan også gøre det nemt og købe en pose færdigrevet gulerod. Vi har ofte en rest gulerødder tilbage efter en uges madplan. De er oplagte at trylle om til en gulerodskage, så man selvfølgelig undgår madspild. Og så er der aldrig nogen, som har klaget over at få serveret kage.

Den absolut bedste gulerodskage

Vi vil vove at påstå, at du finder den absolut bedste opskrift på gulerodskage her. Det er i hvert fald gulerodskager, som er lige som vi bedst kan lide det. Vi topper gerne med en frosting eller en ostecreme, men man kan selvfølgelig også bare toppe med glasur, chokolade eller helt udelade noget topping.

Svampede gulerodskager

De svampede gulerodskager er perfekt som en eftermiddagskage, aftenskage eller som en del af en større kagebuffet. Det er en kage, som er god til stort set alt. Man finder den også ofte på cafeer, hvor den serveres sammen med en kop god kaffe.

Hvor stammer gulerodskage fra?

Gulerodskagen har en lang historie og der er delte meninger om, hvor den præcis stammer fra. Nogle mener, at de første kager, som vi kender dem, blev bagt i Texas, men med udgangspunkt i en tysk opskrift.

Hvorfor bliver min ostecreme tynd?

Brug aldrig blandingsprodukter til din creme. Vi bruger altid smør fra blok og flødeost. Pisk det godt sammen. Hvis den bliver lidt tynd, så sæt den på køl, så skulle den gerne sætte sig, når smørret bliver koldt igen.

Kan gulerodskage fryses?

Ja, det kan den sagtens. Både med og uden frosting eller ostecreme.