Tilmeld nyhedsbrev

Pastaret i svampesauce med kylling

Pastaret i svampesauce med kylling

Pastaret i svampesauce med kylling

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en simpel pastaret med kylling i en skøn flødesauce med champignon. En lækker ret til aftensmad, som tager under 30 minutter at lave. Hvis du ikke bryder dig om champignon, så udelader du bare dem eller erstatter af eksempelvis broccoli eller peberfrugt.

Ingrediensliste

  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 350 g. champignon
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • Salt/peber
  • 450 g. kyllingebryst
  • 1/2 bundt persille
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 1/2 dl. vand
  • 400 g. pasta
  • 50 g. parmesan

Fremgangsmåde

  1. Bring vand i kog til pasta.
  2. Skær løg i tern, samt hvidløg og champingion i tynde skiver. Skær kylling i skiver.
  3. Opvarm en gryde med lidt olie, og steg champignon til de svinder ind.
  4. Tag dem op i en skål og hæld væsken fra dem i et krus.
  5. Opvarm lidt mere olie i gryden og steg herefter løg og hvidløg.
  6. Kog 1/2 dl vand, og tilsæt en bouillonterning.
  7. Når løgene er bløde, tilsættes kylling og det steges.
  8. Lad det simre lidt, og tilsæt så vandet fra champignonerne og boullionvandet.
  9. Tilsæt nu champingion og madlavningsfløde.
  10. Kog nu pastaen (følg anvisningen på pakken).
  11. Hak persille og tilsæt i saucen. Smag til med salt, peber og revet parmasan.
  12. Når pastaen er kogt, røres det i saucen.
  13. Anret på tallerkner med parmasan og evt. lidt ekstra persille.

Bedøm denne ret

Opskrift på en skøn og simpel pastaret i svampesauce med kylling. Det er en lækker hverdagsret, som er så nem at lave. Den kan laves på under 30 minutter og indeholder få ingredienser.

Vi fik den til aftensmad i går og blev igen mindet om hvor lækker den er. Vi har bare én ting for pastaretter. Måske du har bemærket det, for vi har også mange opskrifter på pastaretter her på siden. Det er bare en skøn ret til aftensmad både i hverdage, men også i weekenden.

LÆS OGSÅ: Lasagne med laks og spinat 

Pastaret i svampesauce med kylling

Kan jeg erstatte champignon med noget?

Champignonerne er ret essentielle i den her opskrift. Det er nemlig dem, som saucen er lavet på og uden dem, så er der ikke meget champignonsauce over det. Hvis du ikke bryder dig om dem, så kan de dog godt undlades.

Så får du i stedet en mild sauce, som også smager super godt. Du kan i stedet tilsætte peberfrugt eller frisk asparges. Det smager også lækkert sammen med kyllingen. Et tip er også at give saucen et lille skvæt hvidvin, inden fløden og det andet væske kommer i. Hvidivin giver nemlig lige prikken over i’et i sådan en sovs.

Brug frisk pasta

Du kan gå i køkkenet og lave hjemmelavet pasta, men ellers kan du også vælge frisk pasta. Det er det næst bedste. Vi bruger ofte frisk pasta, når vi laver pastaretter, da vi simpelthen synes, at det smager fantastisk. Det er også hurtigt at koge. Det skal kun lige have et hurtigt opkog på 2-3 minutter. Så det må man sige er nemt i en travl hverdag. Ellers kan du selvfølgelig også bare bruge almindelige pasta.

Så hvis du mangler en ny og nem hverdagsret, så kan vi anbefale den her pastaret i  svampesauce. Det er uden tvivl en gengager hjemme hos os.

Tjek også vores Facebookside. Her kommer vi dagligt med nye opskrifter og madinspiraton til en travl hverdag.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven