Tilmeld nyhedsbrev

Pastaret med tigerrejer i flødesauce

Pastaret med tigerrejer i flødesauce

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på en pastaret med tigerrejer vendt i en cremet sauce lavet på fløde. En smagfuld pastaret, som er god både til hverdag og fest eller hvis du mangler inspiration til gæstemad. Tilsæt evt. frisk spinat.

Ingrediensliste

  • 4 fed hvidløg
  • 1/2 dl. raps- eller solsikkeolie
  • Salt
  • 300 g. tigerrejer
  • 1/2 squash
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 1/2 grøntsagsbouillonterning
  • 1/2 chili
  • 1 lime
  • 1 bundt dild
  • 250 g. pasta
  • 2,5 dl. madlavningsfløde

Fremgangsmåde

1. Mariner tigerrejerne i en pose med hvidløg, salt og olie. Lad dem gerne stå natten over så de kan trække smag.
2. Kog pastaen som på anvisningen. Hak squash, chili, peberfrugt og forårsløg i strimler og skiver.
3. Opvarm en gryde med lidt olie. Steg herefter grøntsagerne og chili ved svag varme.
4. Skru nu op for varmen og tilsæt tigerrejerne sammen med marinaden. Lad dem stege/simre til de er færdige (nogle er købt næsten færdige, andre er helt rå – så du må lige se hvornår de bliver helt lyserøde).
5. Smuldér nu en boullion terning i og rør herefter madlavningsfløde i. Smag til med salt og peber.
6. Kort inden servering hakkes frisk dild og røres i retten. Herefter presses en halv lime ud over saucen.
7. Når pastaen er kogt hældes den i saucen og der røres godt rundt.

Bedøm denne ret

Pastaret med tigerrejer i flødesauce

En super lækker opskrift på pastaret med tigerrejer i en cremet flødesovs. Den her pastaret er for os det perfekte fredagsmad eller mad til weekenden. Tigerrejer er nemlig ikke helt billige, så det er ikke noget, som vi får til hverdag.

Det gør også, at når vi så får retten, så smager den ekstra godt. Men pastaretter med tigerrejer er jo bare generelt virkelig lækre. Man kan også sagtens tilføje spinat til retten, det gør den bestemt ikke dårligere.

LÆS OGSÅ: Pastaret med laks, asparges og pinjekerner

Kan jeg bruge andet end tigerrejer?

I stedet for tigerrejer, så kan du også sagtens bruge almindelige rejer eller vannameirejer. Faktisk alle former for rejer kan bruges. På samme måde kan man også bytte grøntsagerne ud, hvis der er nogle af dem, som man ikke bryder sig om. Andre gode grøntsager kunne eksempelvis være asparges, ærter, sukkerærter eller grønne bønner.

Den her pastaret med tigerrejer er så smagfuld. Den får nemlig masser af smag fra chili, hvidløg, frisk lime og bouillion. Vi anbefaler virkelig, at man ikke udelader lime og den friske dild. Det er nemlig lige prikken over i’et på denne ret.

Du kan derimod selv vælge hvilken slags madlavningsfløde du vil bruge. Du kan bruge en med høj fedtprocent eller én som er mere fedtfattig. Men der er ingen tvivl om, at den bedste er den med høj fedtprocent. Der må altså ikke spares på fløden, når man laver sådanne pastaretter.

Pasta, hvad vælger jeg?

Vi bruger ofte frisk pasta, når vi laver pastaretter. Det er de der pakker, man kan købe i køleafdelingen. De skal kun koges et par minutter og de smager så godt. De suger ofte en del af sovsen til sig, så selve pastaen også får masser af smag. Her kan man enten vælge en helt neutral pasta eller man kan vælge en grøn én. Den grønne giver også en flot farve til retten.

Hvis du mangler mere inspiration til nemme retter til aftensmad, så følg også gerne med på vores Instagram. Her lægger vi ofte lækre pastaretter op, som er nemme at lave.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven