Pastasalat med rød pesto og kylling

Pastasalat med pesto, spinat og kylling
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på pastasalat m. pesto, frisk spinat og kylling. Perfekt tilbehør til grillmaden på en varm sommerdag, da det er en rigtig god sommerpastasalat.

Ingrediensliste

  • 150 g. pasta
  • 90 g. peberfrugtspesto
  • 250 g. kyllingebryst
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 40 g. frisk spinat

Fremgangsmåde

  1. Steg kylling på en pande i olie. Smag til med salt og peber. Tag det af panden og lad det køle af. Skær herefter i tern eller strimler.
  2. Kog pasta i letsaltet vand. Dræn pasta for vandet og skyl med koldt vand. Bland herefter pasta med pesto.
  3. Skyl spinat. Hak det groft. Bland det sammen med pasta.
  4. Skær rød peberfrugt i små strimler. Hak forårsløg.
  5. Vend til sidst peberfrugt, forårsløg og (kogt eller stegt) kylling i pastasalaten.
  6. Spises med det samme eller sættes på køl indtil brug.
Bedøm denne ret

Opskrift på pastasalat med rød pesto og kylling

En lækker pastasalat med rød pesto og kylling. Pesto er en nem måde at gøre en pastasalat super lækker på, da man kan købe mange færdiglavede varianter, som smager super godt. Denne her er med en rød pesto, som er lavet på peberfrugt. Og hvis du ikke har prøvet den før, så skulle du tage at prøve den, for hold op den er god og ikke kun i pastasalat. Ud over den røde pesto, så er der også frisk spinat og kylling i, men kyllingen kan sagtens udelades, hvis du vil have en pastasalat uden kød.

LÆS OGSÅ: Italiensk pastasalat

Pastasalat med pesto, spinat og kylling

Nem pastasalat med kød

Vi elsker at tilføje kød til vores pastasalater. Så er de nemlig helt perfekte som en måltidssalat man kan pakke til eksempelvis madpakken. I denne har vi brugt kylling, men du kan som sagt sagtens udelade det eller udskifte det med noget andet. Det ville også smage super lækkert med skinke i denne opskrift.

Kan jeg bruge grøn pesto?
Ja, du kan sagtens bytte den røde pesto ud med en anden pesto. Du kan bruge grøn pesto eller en hjemmelavet pesto, hvis du er mere til det.

Kan jeg lave den dagen før?
Det gode ved pastasalater er netop også, at de sagtens kan laves dagen før. Det er derfor ideelt til madpakken, til picnic eller hvis du skal lave mad til mange mennesker og gerne vil være i god tid. Opbevar den blot på køl i en lufttæt beholder.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar