Rösti med gulerod og persille

Rösti med gulerod og persille

Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på rösti lavet på gulerødder og persille. Du kan også bruge kartofler, rødbeder eller pastinak. Spis dem som sund frokost eller som tilbehør til aftensmaden.

Ingrediensliste

 • 2 gulerødder
 • 2 kartofler
 • 1/2 løg
 • 20 g. mozzarella ost
 • 3 æg
 • 3 spsk. havregryn
 • Salt/peber
 • 1/4 bundt persille

Fremgangsmåde

 1. Gulerødder og kartofler skrælles og rives på et rivejern. Løget skæres i små tern og blandes med gulerødder og kartofler. Æg, havregryn, ost, salt, peber og hakket frisk persille tilsættes og det røres godt sammen.
 2. En pande varmes op med lidt olie på. Der laves ”kugler” af rösti-blandingen, som placeres på panden og de trykkes fladere med en gaffel, ske eller andet udstyr.
 3. Steges 2-3 min. på hver side.

Bedøm denne ret

Rösti med gulerod og persille opskrift

Mums, Rösti med gulerod. Her får du opskriften på lækre, hjemmelavede rösti lavet med gulerødder og frisk persille. De er så lækre som tilbehør til aftensmaden eller som del af en sund frokost. De kan laves af nærmest alle rodfrugter. Så man kan tilpasse opskriften efter de grøntsager man bedst kan lide.

Her i løbet ugen havde vi fået samlet en masse grøntsager i grøntsagsskuffen, hvilket resulterede i, at der var en masse rester i dag. Vi går meget ind for, at man skal bruge de ingredienser og ting man har i køleskabet i stedet for at smide dem ud.

LÆS OGSÅ: Sesamkartofler

Derfor lavede vi disse lækre rösti ud af resterne og de var bare så gode, at vi blev nødt til at dele opskriften med jer. Vi toppede dem med en rest af noget lakserilette og det var bare en perfekt kombination.

Rösti med gulerod og persille

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag