Tilmeld nyhedsbrev

Ruccolapesto

Rucolapesto

Ruccolapesto

Opskrift til 3,5 dl.

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker rucolapesto, som tager 5 minutter at lave. Brug den til pasta, til salat eller blot som tilbehør til at pifte aftensmaden op. Den er nem at lave og kræver blot en blender. Nemmere bliver det ikke.

Ingrediensliste

  • 2 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 50 g. mandler
  • 80 g. rucola
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. citronsaft
  • 50 g. parmasan
  • Salt

Fremgangsmåde

1. Skyl rucola. Kom alle ingredienser i en blender og blend det til det har den ønskede konsistens.

Bedøm denne ret

En nem og lækker rucolapesto, som tager 5 minutter at lave. Brug den eksempelvis i denne lækre pastaret med laks og edamamebønner. Du kan også servere den til et lækkert tapasbord for pigerne eller til en god salat. Vi elsker hjemmelavede pestoer og dressinger og har faktisk flere opskrifter liggende her på siden. Pesto kan bare pifte enhver pastaret op og så elsker vi at lave dem selv, da man så ved, hvad der er puttet i den. Ruccola kan dog godt have en lidt bitter smag, så du kan også sagtens erstatte det med persille eller ramsløg, som også smager rigtig godt.

Skriv en kommentar