Lækre hverdagsopskrifter

Sådan laver du hjemmelavet dip til chips og grøntsager

Dip til chips og grøntsager er så lækkert og det er faktisk super nemt at lave det selv! Vi har i dette indlæg samlet vores nemmeste og lækreste opskrifter på hjemmelavet dip. Vi har selvfølgelig taget inspiration i KiMs dip og prøvet at efterligne nogle af de velkendte smage.

Hjemmelavet dip til chips og grøntsager

Vi har her samlet 7 af vores lækreste opskrifter på hjemmelavede dips og dyppelser – perfekte til sprøde chips og grøntsagsstænger.

Opskrift på hjemmelavet holiday dipHolidaydip

En klassisk, velkendt dip! Nemlig Holidaydip. Kendt fra KiMs og faktisk super nemt at lave selv. Du finder opskriften lige her.

Nem opskrift på hjemmelavet paprikadip

Paprikadip

Paprikadip minder lidt om holidaydip, da den indeholder nogle af de samme krydderier, men den er lidt mere pikant i smagen. Den er især god med saltchips. Du finder opskriften her. 

Opskrift på sour cream and onion dip

Sour cream and onion dip

Sur creme og løg, sådan lyder den danske betegnelse på sour cream and onion. Det lyder altså bare lidt mere lækkert på engelsk! Ikke desto mindre, så finder du opskriften på denne lækre sour cream and onion dip lige her. 

FetadipFetadip

En cremet og lækker fetadip. Fetaost rørt med creme fraiche og lækre krydderurter. Den er formidabel til grøntsagsstænger! Find opskriften her. 

Bagt peberfrugtsdip Bagt peberfrugtsdip

Den her dip er ikke kun god til chips og grøntsager, men den er også helt fantastisk på tapasbordet. Med lidt spansk pålæg og hjemmebagt foccacia, så er det altså en sikker vinder. Du finder opskriften lige her. 

Guacamole – opskrift på hjemmelavet avocadodipGuacamole

Vi kunne jo ikke lave en liste over dips og dyppelse uden at inkludere den velkendte mexicanske specialitet, guacamole. Fast kompagnon til nachos! Du finder vores opskrift lige her. 

Nem opskrift på hjemmelavet dilddipDilddip

Sidst slutter vi af med en simpel og lækker dilddip. Creme fraiche rørt med friskhakket dild og krydderier. Du finder opskriften lige her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag