Tilmeld nyhedsbrev

Små lækre æggemuffins med skinke

Små lækre æggemuffins med skinke

Små lækre æggemuffins med skinke

Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem og super lækker opskrift på æggemuffins med skinke, som er sunde og mætter godt. De kan bruges både i madpakken men også på brunchbordet. Du behøves ikke bruge skinke, det kan sagtens erstattes af små stykker kylling eller man kan tilføje bacon der i.

Ingrediensliste

  • 3 æg
  • 100 g. broccoli
  • 50 g. porrer
  • 100 g. gulerødder
  • 125 g. skinkestrimler
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

1. Grøntsagerne og skinken hakkes meget fint (enten minihakker eller i hånden).
2. Æg røres sammen med salt.
3. Broccoli lægges bunden af muffinsformene, derefter porrer, dernæst gulerødder og til sidst hakket skinke.
4. Æggemassen hældes over græntsagerne.
5. Bages i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader varmluft.

Bedøm denne ret

Her får du opskriften på de bedste æggemuffins med broccoli og skinke. De er bare så lækre til madpakken eller som en let frokost, da de er sunde og mætter godt.

De kan også sagtens serveres til brunch, i stedet for de klassiske scrambled eggs. Det er faktisk et rigtig godt alternativ, især hvis man gerne vil prøve noget nyt. Vi anbefaler at lave dem i en silikoneform, da de er nemmest at få ud så.

De kan også sagtens laves med lidt bacon på toppen eller så kan man også blande hytteost eller spinat i. Det er kun fantasien, som sætter grænser.  

Kommentarer

  1. Hejsa, har ofte set lækre opskrifter på æggemuffins som denne, men har et spørgsmål. Kan man fryse dem? Synes jo bare at det er meget at skulle spise fx 6 æggemuffins på en dag.

  2. Hej.
    Har du brugt papirmuffins eller dem på plade i stål.
    Tænker på om de mon sidder fast i papirformene?
    God aften.
    Mvh Mona

Skriv en kommentar