Spaghetti med tigerrejer i cremet tomatflødesovs

Spaghetti med tigerrejer i cremet tomatflødesovs
Opskrift til personer Opskrift til 3 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker og nem pastaret med tigerrejer og fløde. Det er en af de aftensmad ideer, som vi altid bruger i weekenden, hvis vi ikke kan finde på noget at lave, da det både smager godt og er super nemt at lave.

Ingrediensliste

  • 200 g. tigerrejer
  • 250 g. spaghetti
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 dl. hvidvin
  • 1 spsk. tomatpure
  • 2 tsk. paprika
  • 0,5 tsk. chiliflager
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Kog spaghetti efter pakkens anvisning.
  2. Hak rødløg og hvidløg fint. Skær rød peber i små tern.
  3. En pande eller gryde varmes op med smør eller olie.
  4. Herefter tilsættes først løg og hvidløg. Lad det sautere til det bliver blødt.
  5. Tilsæt dine tigerrejer og evt. lidt tørret chili/chilisauce. Lad det hele stege, indtil tigerrejerne er færdige og har fået farve over det hele.
  6. Tag tigerrejerne op og læg dem på en tallerken ved siden af.
  7. Tilsæt rød peber til panden og lad det sautere et par min.
  8. Tilsæt hvidvin og lad det simre ca. 1-2 minutter (så alkohol fordamper).
  9. Tilsæt herefter madlavningsfløde, tomatpure, paprika og akaciehonning.
  10. Dræn spaghetti (gem noget af pastavandet).
  11. Tilsæt spaghetti, de stegte tigerrejer og evt. noget af pastavandet (det hjælper med at gøre saucen mere cremet og gør også sådan, at den tykner en smule).
  12. Lad det hele simre 3-5 minutter. Smag til med salt og peber.
  13. Server evt. med frisk parmesan.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på spaghetti med tigerrejer i cremet tomatflødesovs

Opskrift på spaghetti med tigerrejer i en cremet tomatflødesovs. Elsker du tigerrejer og pasta lige så meget os? Prøv så at forene det i en lækker, cremet pastaret med en smagfuld flødesauce lavet på tomat. Det er bare lækker og nem aftensmad. Faktisk får vi det også ofte som fredagsmad, da tigerrejer er rimelig dyre og ikke noget, som vi køber til hverdag. Pastaretter er noget af det vi laver aller mest. Det er nem aftensmad, hvad enten man er 1, 2 eller mange personer og så kræver det få ingredienser og ikke meget forberedelse.

Og hvis man ikke er så meget til tigerrejer, så kan man bare erstatte dem med rejer, ligesom at man sagtens kan tilføje en håndfuld frisk spinat til pastaretten også. Det gør den heller ikke dårligere, tværtimod.

LÆS OGSÅ: Pasta med rucolapesto og laks

Spaghetti med tigerrejer i cremet tomatflødesovs

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar