Sund madplan uge 2 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 600 g. rodfrugtsblanding
  • 1 stk. gulerod
  • 1,2 bundt frisk persille
  • 1 stk. løg
  • 1,5 cm. frisk ingefær
  • 4,5 fed hvidløg
  • 1,5 stk. rødløg
  • 2 stk. tomat
  • 90 g. frisk spinat
  • 0,5 bk. karse
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. avocado
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 750 g. sød kartoffel
  • 125 g. blomkål
  • 150 g. kartoffel
  • 0,5 stk. rød peberfrugt
  • 250 g. hakket kylling
  • 300 g. kyllingebryst
  • 5 stk. æg
  • 8,5 spsk. creme fraiche
  • 50 g. revet mozzarella
  • 10 g. parmesan
  • 140 g. fetaost
  • 0,95 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 25 g. mayonnaise
  • 0,5 tsk. chilisauce
  • 280 g. tun på dåse
  • 0,5 tsk. citronsaft
  • 40 g. syltede rødløg
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 200 ml. kokosmælk
  • 0,3 tsk. paprika
  • 1 spsk. havregryn
  • 37,5 g. pankorasp
  • 2 skiver rugbrød
  • 2 stk. tortillapandekager
  • 10 g. pinjekerner
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • 1,5 tsk. karry
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. chiliflager
  • 100 g. røde linser
  • 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 50 g. saltmandler
  • 180 g. ris

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar