Sund madplan uge 2 (knap til 2 personer) Sund madplan uge 2 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 600 g. rodfrugtsblanding 1 stk. gulerod 1,2 bundt frisk persille 1 stk. løg 1,5 cm. frisk ingefær 4,5 fed hvidløg 1,5 stk. rødløg 2 stk. tomat 90 g. frisk spinat 0,5 bk. karse 0,5 stk. agurk 1 stk. avocado 0,5 bundt frisk dild 750 g. sød kartoffel 125 g. blomkål 150 g. kartoffel 0,5 stk. rød peberfrugt 250 g. hakket kylling 300 g. kyllingebryst 5 stk. æg 8,5 spsk. creme fraiche 50 g. revet mozzarella 10 g. parmesan 140 g. fetaost 0,95 dl. raps- eller solsikkeolie 25 g. mayonnaise 0,5 tsk. chilisauce 280 g. tun på dåse 0,5 tsk. citronsaft 40 g. syltede rødløg 200 g. hakkede tomater på dåse 200 ml. kokosmælk 0,3 tsk. paprika 1 spsk. havregryn 37,5 g. pankorasp 2 skiver rugbrød 2 stk. tortillapandekager 10 g. pinjekerner 0,5 stk. hønsebouillonterning 1,5 tsk. karry 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. chiliflager 100 g. røde linser 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning 50 g. saltmandler 180 g. ris Fremgangsmåde Lås skærm