Sund madplan uge 2 (knap til 4 personer) Sund madplan uge 2 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 1200 g. rodfrugtsblanding 2 stk. gulerod 2,4 bundt frisk persille 2 stk. æg 3 cm. frisk ingefær 9 fed hvidløg 3 stk. rødløg 4 stk. tomat 180 g. frisk spinat 1 tsk. karse 1 stk. agurk 2 stk. avocado 1 bundt frisk dild 1500 g. sød kartoffel 250 g. blomkål 300 g. kartoffel 1 stk. rød peberfrugt 500 g. hakket kylling 600 g. kyllingebryst 10 stk. æg 17 spsk. creme fraiche 100 g. revet mozzarella 20 g. parmesan 280 g. fetaost 1,9 dl. raps- eller solsikkeolie 50 g. mayonnaise 1 tsk. chilisauce 560 g. tun på dåse 1 tsk. citronsaft 80 g. syltede rødløg 400 g. hakkede tomater på dåse 400 ml. kokosmælk 0,6 tsk. paprika 2 spsk. havregryn 75 g. pankorasp 4 skiver rugbrød 4 stk. tortillapandekager 20 g. pinjekerner 1 stk. hønsebouillonterning 3 tsk. karry 2 tsk. stødt spidskommen 2 tsk. chiliflager 200 g. røde linser 1 stk. grøntsagsbouillonterning 100 g. saltmandler 360 g. ris Fremgangsmåde Lås skærm