Sund madplan uge 2 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 1200 g. rodfrugtsblanding
  • 2 stk. gulerod
  • 2,4 bundt frisk persille
  • 2 stk. æg
  • 3 cm. frisk ingefær
  • 9 fed hvidløg
  • 3 stk. rødløg
  • 4 stk. tomat
  • 180 g. frisk spinat
  • 1 tsk. karse
  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. avocado
  • 1 bundt frisk dild
  • 1500 g. sød kartoffel
  • 250 g. blomkål
  • 300 g. kartoffel
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 500 g. hakket kylling
  • 600 g. kyllingebryst
  • 10 stk. æg
  • 17 spsk. creme fraiche
  • 100 g. revet mozzarella
  • 20 g. parmesan
  • 280 g. fetaost
  • 1,9 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 50 g. mayonnaise
  • 1 tsk. chilisauce
  • 560 g. tun på dåse
  • 1 tsk. citronsaft
  • 80 g. syltede rødløg
  • 400 g. hakkede tomater på dåse
  • 400 ml. kokosmælk
  • 0,6 tsk. paprika
  • 2 spsk. havregryn
  • 75 g. pankorasp
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 stk. tortillapandekager
  • 20 g. pinjekerner
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 3 tsk. karry
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. chiliflager
  • 200 g. røde linser
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 100 g. saltmandler
  • 360 g. ris

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar