Sund madplan uge 21 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 30 g. spidskål
  • 30 g. rød spidskål
  • 4,5 stk. avocado
  • 0,5 stk. granatæble
  • 1,5 bundt frisk persille
  • 5 fed hvidløg
  • 1,25 stk. agurk
  • 3 stk. tomat
  • 1,3 stk. rødløg
  • 1,5 stk. citron
  • 400 g. små kartofler med skræl
  • 0,5 bundt friske asparges
  • 0,6 bundt rød peberfrugt
  • 1 bundt frisk dild
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 500 g. rodfrugtsblanding
  • 10 g. frisk spinat
  • 680 g. kyllingebryst
  • 225 g. laksefilet
  • 3 stk. æg
  • 0,5 dl. mælk
  • 200 g. falafler
  • 420 g. creme fraiche
  • 4,5 tsk. citronsaft
  • 4 spsk. raps- eller solsikkeole
  • 1 tsk. chilisauce
  • 7 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. jalapenos
  • 105 g. tun på dåse
  • 0,5 dl. mayonnaise
  • 20 g. syltede rødløg
  • 1 spsk. sweet chilisauce
  • 30 g. mandelmel
  • 1 tsk. sukker
  • 125 g. bulgur
  • 3 tsk. paprika
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1,5 tsk. karry
  • 0,5 tsk. chiliflager
  • 2 stk. groft brød

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar