Sund madplan uge 21 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 60 g. spidskål
  • 60 g. rød spidskål
  • 9 stk. avocdao
  • 1 stk. granatæble
  • 3 bundt frisk persille
  • 10 stk. hvidløg
  • 2,5 stk. agurk
  • 6 stk. tomat
  • 2,6 stk. rødløg
  • 3 stk. citron
  • 800 g. små kartofler med skræl
  • 1 bundt friske asparges
  • 1,2 bundt rød peberfrugt
  • 2 bundt frisk dild
  • 1 bundt forårsløg
  • 100 g. rodfrugtsblanding
  • 20 g. frisk spinat
  • 1360 g. kyllingebryst
  • 450 g. laksefilet
  • 6 stk. æg
  • 1 dl. mælk
  • 400 g. falafler
  • 840 g. creme fraiche
  • 9 tsk. citronsaft
  • 8 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 tsk. chilisauce
  • 14 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. jalapenos
  • 210 g. tun på dåse
  • 1 dl. mayonnaise
  • 40 g. syltede rødløg
  • 1 spsk. sweet chilisauce
  • 60 g. mandelmel
  • 2 spsk. sukker
  • 250 g. bulgur
  • 6 tsk. paprika
  • 2 tsk. tørret timian
  • 3 tsk. karry
  • 1 tsk. chiliflager
  • 4 stk. groft brød

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar