Sund madplan uge 29 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 11,5 fed hvidløg
  • 2 stk. rødløg
  • 1 stk. gul peberfrugt
  • 6,5 stk. gulerod
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 2 cm. frisk ingefør
  • 2,5 stk. rød peberfrugt
  • 0,75 bundt forårsløg
  • 2 stk. løg
  • 100 g. cherrytomater
  • 50 g. frisk spinat
  • 700 g. sød kartoffel
  • 0,3 bundt bladselleri
  • 400 g. kyllingebryst
  • 475 g. hakket oksekød
  • 200 g. tigerrejer
  • 100 g. salsiccia pølser
  • 55 g. parmesan
  • 200 g. frisk pasta
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 30 g. revet cheddar
  • 60 g. fetaost
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 3 spsk. grøn pesto
  • 4 spsk. sojasauce
  • 4 spsk. sweet chilisauce
  • 1,5 tsk. chilisauce
  • 0,5 tsk. citronsaft
  • 45 g. tomatpure
  • 5 spsk. olivenolie
  • 1 dl. hvidvin
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 160 g. bulgur
  • 1 tsk. grøntsagsbouillonterning
  • 0,5 spsk. brun farin
  • 150 g. nudler
  • 20 g. saltede peanuts
  • 0,5 tsk. paprika
  • 0,3 tsk. karry
  • 0,5 tsk. chiliflager
  • 0,5 tsk. stødt spidskommen
  • 100 g. ris
  • 250 g. pasta
  • 0,3 tsk. sukker
  • 1 stk. laurbærblade

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar