Sund madplan uge 29 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 23 fed hvidløg
  • 4 stk. rødløg
  • 2 stk. gul peberfrugt
  • 12 stk. gulerod
  • 1 bundt frisk persille
  • 4 cm. frisk ingefær
  • 5 stk. rød peberfrugt
  • 1,5 bundt forårsløg
  • 4 stk. løg
  • 200 g. cherrytomater
  • 100 g. frisk spinat
  • 1400 g. sød kartoffel
  • 0,6 bundt bladselleri
  • 800 g. kyllingebryst
  • 950 g. hakket oksekød
  • 400 g. tigerrejer
  • 200 g. salsiccia pølser
  • 110 g. parmesan
  • 400 g. frisk pasta
  • 5 dl. madlavningsfløde
  • 60 g. revet cheddar
  • 120 g. fetaost
  • 4 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 6 spsk. grøn pesto
  • 8 spsk. sojasauce
  • 8 spsk. sweet chilisauce
  • 3 tsk. chilisauce
  • 1 tsk. citronsaft
  • 90 g. tomatpure
  • 10 spsk. olivenolie
  • 2 dl. hvidvin
  • 400 g. hakkede tomater på dåse
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 320 g. bulgur
  • 2 tsk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 spsk. brun farin
  • 300 g. nudler
  • 40 g. saltede peanuts
  • 1 tsk. paprika
  • 0,6 tsk. karry
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 200 g. ris
  • 500 g. pasta
  • 0,6 tsk. sukker
  • 2 stk. laurbærblade

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar