Sund madplan uge 3 (knap til 2 personer) Sund madplan uge 3 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 1 stk. agurk 1 stk. rød peberfrugt 0,75 bundt forårsløg 575 g. gulerod 1 bundt frisk koriander 2,5 stk. lime 100 g. grønne bønner 0,5 stk. frisk chili 1 håndfuld frisk basilikum 155 g. cherrytomater 1 bundt frisk persille 1 stk. rødløg 150 g. kartoffel 1,5 stk. løg 10,5 fed hvidløg 0,8 stk. spidskål 1 stk. mango 350 g. kyllingebryst 500 g. hakket svinekød 2 stk. ribeye 80 g. serranoskinke 4,5 stk. æg 0,5 dl. mælk 30 g. frosne edamamebønner uden bælg 200 g. creme fraiche 75 g. fetaost 1,3 dl. madlavningsfløde 1,5 spsk. peanutbutter 5,5 spsk. sojasauce 0,5 spsk. akaciehonning 1 tsk. chilisauce 1 spsk. sweet chilisauce 1 tsk. fiskesauce 1 tsk. citronsaft 20 g. syltede rødløg 3 spsk. olivenolie 200 ml. kokosmælk 1 pakke rispapir 3 tsk. brun farin 340 g. ris 30 g. mandler 1 tsk. sukker 100 g. bulgur 2 tsk. karry 1 tsk. hønsebouillonterning 0,5 dl. havregryn Fremgangsmåde Lås skærm