Sund madplan uge 3 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 1 stk. agurk
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 0,75 bundt forårsløg
  • 575 g. gulerod
  • 1 bundt frisk koriander
  • 2,5 stk. lime
  • 100 g. grønne bønner
  • 0,5 stk. frisk chili
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 155 g. cherrytomater
  • 1 bundt frisk persille
  • 1 stk. rødløg
  • 150 g. kartoffel
  • 1,5 stk. løg
  • 10,5 fed hvidløg
  • 0,8 stk. spidskål
  • 1 stk. mango
  • 350 g. kyllingebryst
  • 500 g. hakket svinekød
  • 2 stk. ribeye
  • 80 g. serranoskinke
  • 4,5 stk. æg
  • 0,5 dl. mælk
  • 30 g. frosne edamamebønner uden bælg
  • 200 g. creme fraiche
  • 75 g. fetaost
  • 1,3 dl. madlavningsfløde
  • 1,5 spsk. peanutbutter
  • 5,5 spsk. sojasauce
  • 0,5 spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. chilisauce
  • 1 spsk. sweet chilisauce
  • 1 tsk. fiskesauce
  • 1 tsk. citronsaft
  • 20 g. syltede rødløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 200 ml. kokosmælk
  • 1 pakke rispapir
  • 3 tsk. brun farin
  • 340 g. ris
  • 30 g. mandler
  • 1 tsk. sukker
  • 100 g. bulgur
  • 2 tsk. karry
  • 1 tsk. hønsebouillonterning
  • 0,5 dl. havregryn

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar