Sund madplan uge 3 (knap til 4 personer) Sund madplan uge 3 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 21 fed hvidløg 1,6 stk. spidskål 2 stk. mango 2 stk. agurk 2 stk. rød peberfrugt 1,5 bundt forårsløg 1150 g. gulerod 2 bundt frisk koriander 2,5 stk. lime 200 g. grønne bønner 1 stk. frisk chili 2 håndfuld frisk basilikum 310 g. cherrytomater 2 bundt frisk persille 2 stk. rødløg 300 g. kartoffel 3 stk. løg 700 g. kyllingebryst 1000 g. hakket svinekød 4 stk. ribeye 160 g. serranoskinke 9 stk. æg 1 dl. mælk 60 g. frosne edamamebønner uden bælg 400 g. creme fraiche 150 g. fetaost 2,6 dl. madlavningsfløde 3 spsk. peanutbutter 11 spsk. sojasauce 1 spsk. akaciehonning 2 tsk. chilisauce 2 spsk. sweet chilisauce 2 tsk. fiskesauce 2 tsk. citronsaft 40 g. syltede rødløg 6 spsk. olivenolie 400 ml. kokosmælk 2 pakke rispapir 6 tsk. brun farin 680 g. ris 60 g. mandelmel 2 tsk. sukker 200 g. bulgur 4 tsk. karry 2 stk. hønsebouillonterning 1 dl. havregryn Fremgangsmåde Lås skærm