Sund madplan uge 3 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 21 fed hvidløg
  • 1,6 stk. spidskål
  • 2 stk. mango
  • 2 stk. agurk
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 1,5 bundt forårsløg
  • 1150 g. gulerod
  • 2 bundt frisk koriander
  • 2,5 stk. lime
  • 200 g. grønne bønner
  • 1 stk. frisk chili
  • 2 håndfuld frisk basilikum
  • 310 g. cherrytomater
  • 2 bundt frisk persille
  • 2 stk. rødløg
  • 300 g. kartoffel
  • 3 stk. løg
  • 700 g. kyllingebryst
  • 1000 g. hakket svinekød
  • 4 stk. ribeye
  • 160 g. serranoskinke
  • 9 stk. æg
  • 1 dl. mælk
  • 60 g. frosne edamamebønner uden bælg
  • 400 g. creme fraiche
  • 150 g. fetaost
  • 2,6 dl. madlavningsfløde
  • 3 spsk. peanutbutter
  • 11 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 2 tsk. chilisauce
  • 2 spsk. sweet chilisauce
  • 2 tsk. fiskesauce
  • 2 tsk. citronsaft
  • 40 g. syltede rødløg
  • 6 spsk. olivenolie
  • 400 ml. kokosmælk
  • 2 pakke rispapir
  • 6 tsk. brun farin
  • 680 g. ris
  • 60 g. mandelmel
  • 2 tsk. sukker
  • 200 g. bulgur
  • 4 tsk. karry
  • 2 stk. hønsebouillonterning
  • 1 dl. havregryn

Fremgangsmåde

Skriv en kommentar