Sund madplan uge 35 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 65 g. frisk spinat
  • 4 stk. tomat
  • 2 stk. avocado
  • 0,3 stk. spidskål
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 60 g. cherrytomater
  • 10 fed hvidløg
  • 2 stk. rødløg
  • 0,3 stk. citron
  • 1,5 bundt frisk koriander
  • 87,5 g. blandet salat
  • 1 stk. løg
  • 0,5 stk. grøn peberfrugt
  • 1,5 stk. økologisk lime
  • 1,5 spsk. frisk ingefær
  • 1,5 stk. gulerod
  • 700 g. kyllingebryst
  • 500 g. hakket oksekød
  • 1 dl. mælk
  • 2 stk. æg
  • 175 g. creme fraiche
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 tsk. citronsaft
  • 50 g. syltede rødløg
  • 400 ml. kokosmælk
  • 70 g. soltørrede tomater
  • 50 g. salsa
  • 70 g. majs på dåse
  • 550 g. hakkede tomater på dåse
  • 200 g. sorte bønner på dåse
  • 400 g. kikærter på dåse
  • 100 g. mayonnaise
  • 0,4 dl. sojasauce
  • 2,5 spsk. sweet chilisauce
  • 0,5 brev fajita spice mix
  • 67,5 g. hvedemel
  • 3 tsk. karry
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 2 tsk. chiliflager
  • 370 g. ris
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 0,5 stk. tacokrydderi
  • 10 stk. tortillapandekager
  • 0,5 spsk. stødt koriander
  • 0,5 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. garam masala
  • 0,5 tsk. tørret gurkemeje
  • 25 g. saltede peanuts
  • 2 tsk. sukker

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar