Sund madplan uge 35 (knap til 2 personer) Sund madplan uge 35 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 65 g. frisk spinat 4 stk. tomat 2 stk. avocado 0,3 stk. spidskål 0,5 bundt frisk persille 60 g. cherrytomater 10 fed hvidløg 2 stk. rødløg 0,3 stk. citron 1,5 bundt frisk koriander 87,5 g. blandet salat 1 stk. løg 0,5 stk. grøn peberfrugt 1,5 stk. økologisk lime 1,5 spsk. frisk ingefær 1,5 stk. gulerod 700 g. kyllingebryst 500 g. hakket oksekød 1 dl. mælk 2 stk. æg 175 g. creme fraiche 1 spsk. raps- eller solsikkeolie 1 tsk. citronsaft 50 g. syltede rødløg 400 ml. kokosmælk 70 g. soltørrede tomater 50 g. salsa 70 g. majs på dåse 550 g. hakkede tomater på dåse 200 g. sorte bønner på dåse 400 g. kikærter på dåse 100 g. mayonnaise 0,4 dl. sojasauce 2,5 spsk. sweet chilisauce 0,5 brev fajita spice mix 67,5 g. hvedemel 3 tsk. karry 1 spsk. stødt spidskommen 2 tsk. chiliflager 370 g. ris 1 stk. hønsebouillonterning 0,5 stk. tacokrydderi 10 stk. tortillapandekager 0,5 spsk. stødt koriander 0,5 tsk. stødt ingefær 1 tsk. garam masala 0,5 tsk. tørret gurkemeje 25 g. saltede peanuts 2 tsk. sukker Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm