Sund madplan uge 36 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 4 stk. avocado
  • 9 fed hvidløg
  • 1 stk. citron
  • 12 stk. tomat
  • 3 stk. rødløg
  • 2 bundt frisk koriander
  • 2 stk. lime
  • 1 stk. squash
  • 450 g. cherrytomater
  • 1200 g. kartoffel
  • 2 stk. agurk
  • 2 bundt frisk persille
  • 2 stk. blomkål
  • 30 g. blandet salat
  • 1 stk. løg
  • 1100 g. hakket oksekød
  • 150 g. bacon i tern
  • 150 g. skinketern
  • 200 g. smør
  • 14 stk. æg
  • 500 g. hytteost
  • 1 dl. mælk
  • 400 g. græsk yoghurt
  • 200 g. fetaost
  • 350 g. creme fraiche
  • 150 g. frosne ærter
  • 700 g. hakkede tomater på dåse
  • 400 g. kidneybønner på dåse
  • 430 g. majs på dåse
  • 6 spsk. olivenolie
  • 50 g. soltørrede tomater
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. citronsaft
  • 400 ml. kokosmælk
  • 1 brev tacokrydderi
  • 1 pose tortillachips
  • 520 g. ris
  • 200 g. hvedemel
  • 140 g. grahamsmel
  • 2 tsk. paprika
  • 4 spsk. havregryn
  • 2 tsk. tørret timian
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 0,6 tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 dl. røde linser
  • 80 g. saltmandler

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar