Sund madplan uge 37 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 1 stk. rødløg
  • 0,5 stk. broccoli
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 7,5 fed hvidløg
  • 0,55 bundt frisk persille
  • 400 g. sød kartoffel
  • 1 stk. blomkål
  • 0,5 stk. agurk
  • 70 g. frisk spinat
  • 1 stk. avocado
  • 0,5 stk. citron
  • 150 g. cherrytomater
  • 1,5 stk. løg
  • 325 g. gulerod
  • 0,3 bundt forårsløg
  • 1 stk. æble
  • 200 g. kartoffel
  • 125 g. knoldselleri
  • 200 g. hakket kyllingekød fra De Danske Familiegårde
  • 2 stk. svinekoteletter
  • 150 g. bacon i tern
  • 125 g. smør
  • 6 stk. æg
  • 200 g. creme fraiche
  • 100 g. revet mozzarella
  • 150 g. frosne ærter
  • 30 g. parmesan
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 0,5 dl. mælk
  • 4 spsk. olivenolie
  • 60 g. syltede rødløg
  • 2 spsk. tahin
  • 4 spsk. grøn pesto
  • 1 spsk. mangochutney
  • 100 g. hvedemel
  • 80 g. grahamsmel
  • 1 tsk. paprika
  • 30 g. mandler
  • 220 g. pasta
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • 180 g. ris
  • 50 g. saltede peanuts
  • 0,5 spsk. karry
  • 0,5 tsk. cayenne peber

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar