Sund madplan uge 37 (knap til 2 personer) Sund madplan uge 37 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 1 stk. rødløg 0,5 stk. broccoli 1 stk. rød peberfrugt 7,5 fed hvidløg 0,55 bundt frisk persille 400 g. sød kartoffel 1 stk. blomkål 0,5 stk. agurk 70 g. frisk spinat 1 stk. avocado 0,5 stk. citron 150 g. cherrytomater 1,5 stk. løg 325 g. gulerod 0,3 bundt forårsløg 1 stk. æble 200 g. kartoffel 125 g. knoldselleri 200 g. hakket kyllingekød fra De Danske Familiegårde 2 stk. svinekoteletter 150 g. bacon i tern 125 g. smør 6 stk. æg 200 g. creme fraiche 100 g. revet mozzarella 150 g. frosne ærter 30 g. parmesan 2,5 dl. madlavningsfløde 0,5 dl. mælk 4 spsk. olivenolie 60 g. syltede rødløg 2 spsk. tahin 4 spsk. grøn pesto 1 spsk. mangochutney 100 g. hvedemel 80 g. grahamsmel 1 tsk. paprika 30 g. mandler 220 g. pasta 1 tsk. tørret basilikum 0,5 stk. hønsebouillonterning 180 g. ris 50 g. saltede peanuts 0,5 spsk. karry 0,5 tsk. cayenne peber Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm