Sund madplan uge 37 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 2 stk. rødløg
  • 1 stk. broccoli
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 15 fed hvidløg
  • 1,1 bundt frisk persille
  • 800 g. sød kartoffel
  • 2 stk. blomkål
  • 1 stk. agurk
  • 140 g. frisk spinat
  • 2 stk. avocado
  • 1 stk. citron
  • 300 g. cherrytomater
  • 3 stk. løg
  • 650 g. gulerod
  • 0,6 bundt forårsløg
  • 2 stk. æble
  • 400 g. kartoffel
  • 250 g. knoldselleri
  • 400 g. hakket kyllingekød fra De Danske Familiegårde
  • 4 stk. svinekoteletter
  • 300 g. bacon i tern
  • 250 g. smør
  • 12 stk. æg
  • 400 g. creme fraiche
  • 200 g. revet mozzarella
  • 300 g. frosne ærter
  • 60 g. parmesan
  • 5 dl. madlavningsfløde
  • 1 dl. mælk
  • 8 spsk. olivenolie
  • 120 g. syltede rødløg
  • 4 spsk. tahin
  • 8 spsk. grøn pesto
  • 2 spsk. mangochutney
  • 200 g. hvedemel
  • 160 g. grahamsmel
  • 2 tsk. paprika
  • 60 g. mandler
  • 440 g. pasta
  • 2 tsk. tørret bailikum
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 360 g. ris
  • 100 g. saltede peanuts
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. cayennepeber

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar