Sund madplan uge 37 (knap til 4 personer) Sund madplan uge 37 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 2 stk. rødløg 1 stk. broccoli 2 stk. rød peberfrugt 15 fed hvidløg 1,1 bundt frisk persille 800 g. sød kartoffel 2 stk. blomkål 1 stk. agurk 140 g. frisk spinat 2 stk. avocado 1 stk. citron 300 g. cherrytomater 3 stk. løg 650 g. gulerod 0,6 bundt forårsløg 2 stk. æble 400 g. kartoffel 250 g. knoldselleri 400 g. hakket kyllingekød fra De Danske Familiegårde 4 stk. svinekoteletter 300 g. bacon i tern 250 g. smør 12 stk. æg 400 g. creme fraiche 200 g. revet mozzarella 300 g. frosne ærter 60 g. parmesan 5 dl. madlavningsfløde 1 dl. mælk 8 spsk. olivenolie 120 g. syltede rødløg 4 spsk. tahin 8 spsk. grøn pesto 2 spsk. mangochutney 200 g. hvedemel 160 g. grahamsmel 2 tsk. paprika 60 g. mandler 440 g. pasta 2 tsk. tørret bailikum 1 stk. hønsebouillonterning 360 g. ris 100 g. saltede peanuts 1 spsk. karry 1 tsk. cayennepeber Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm