Sund madplan uge 40 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 700 g. gulerod
  • 725 g. kartoffel
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt frisk persille
  • 55 g. frisk spinat
  • 1 stk. porre
  • 0,5 stk. rødløg
  • 1,5 cm. frisk ingefær
  • 2 stk. løg
  • 0,25 bundt bladselleri
  • 350 g. hokkaidogræskar
  • 200 g. champignon
  • 250 g. svinekoteletter
  • 150 g. bacon i tern
  • 250 g. hakket oksekød
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 0,5 dl. madlavningsfløde
  • 75 g. creme fraiche
  • 50 g. parmesan
  • 3 spsk. smør
  • 2 dl. mælk
  • 30 g. soltørrede tomater
  • 200 g. kikærter på dåse
  • 200 ml. kokosmælk
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 17,5 g. tomatpure
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 1,5 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 0,5 spsk. karry
  • 1,8 tsk. paprika
  • 1,5 tsk. stødt spidskommen
  • 160 g. ris
  • 2 stk. naanbrød
  • 1 tsk. tørret gurkemeje
  • 50 g. suppehorn
  • 200 g. risottoris
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 1 spsk. hvedemel
  • 0,5 stk. oksebouillonterning
  • 0,8 tsk. tørret basilikum
  • 0,5 tsk. tørret oregano
  • 0,3 tsk. stødt muskatnød
  • 3,5 stk. lasagneplader

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar