Sund madplan uge 40 (knap til 2 personer) Sund madplan uge 40 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 700 g. gulerod 725 g. kartoffel 2 fed hvidløg 1 bundt frisk persille 55 g. frisk spinat 1 stk. porre 0,5 stk. rødløg 1,5 cm. frisk ingefær 2 stk. løg 0,25 bundt bladselleri 350 g. hokkaidogræskar 200 g. champignon 250 g. svinekoteletter 150 g. bacon i tern 250 g. hakket oksekød 1 pk. frisk mozzarella 0,5 dl. madlavningsfløde 75 g. creme fraiche 50 g. parmesan 3 spsk. smør 2 dl. mælk 30 g. soltørrede tomater 200 g. kikærter på dåse 200 ml. kokosmælk 3 spsk. raps- eller solsikkeolie 17,5 g. tomatpure 200 g. hakkede tomater på dåse 1,5 stk. grøntsagsbouillonterning 0,5 spsk. karry 1,8 tsk. paprika 1,5 tsk. stødt spidskommen 160 g. ris 2 stk. naanbrød 1 tsk. tørret gurkemeje 50 g. suppehorn 200 g. risottoris 1 stk. hønsebouillonterning 1 spsk. hvedemel 0,5 stk. oksebouillonterning 0,8 tsk. tørret basilikum 0,5 tsk. tørret oregano 0,3 tsk. stødt muskatnød 3,5 stk. lasagneplader Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm