Sund madplan uge 49 (knap til 2 personer) Sund madplan uge 49 (knap til 2 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 4 stk. tomat 0,5 stk. agurk 30 g. blandet salat 0,5 stk. appelsin 3 fed hvidløg 1 stk. spidskål 1 stk. porre 0,35 bundt forårsløg 400 g. kartoffel 1 stk. løg 1 stk. avocado 1,3 stk. rødløg 0,1 bundt frisk koriander 0,5 stk. lime 0,3 stk. squash 1 stk. rød peberfrugt 0,3 bundt frisk persille 0,3 stk. broccoli 0,5 bundt purløg 400 g. kyllingebryst 1 pk. bacon i skiver 450 g. hakket oksekød 190 g. creme fraiche 9 stk. æg 70 g. revet mozzarella 85 g. mayonnaise 0,7 dl. raps- eller solsikkeolie 2 spsk. worcestershire sauce 2 spsk. ketchup 1 spsk. østerssauce 0,5 tsk. citronsaft 200 g. hakkede tomater på dåse 0,5 spsk. olivenolie 3 tsk. paprika 6 skiver groft brød 2 tsk. karry 0,5 tsk. flormelis 130 g. hvedemel 0,5 tsk. sukker 10 g. sesamfrø 1 tsk. bagepulver 1 tsk. grøntsagsbouillonterning 0,5 brev tacokrydderi 1 tsk. tørret basilikum 0,5 tsk. stødt spidskommen Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm