Sund madplan uge 49 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. agurk
  • 30 g. blandet salat
  • 0,5 stk. appelsin
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk. spidskål
  • 1 stk. porre
  • 0,35 bundt forårsløg
  • 400 g. kartoffel
  • 1 stk. løg
  • 1 stk. avocado
  • 1,3 stk. rødløg
  • 0,1 bundt frisk koriander
  • 0,5 stk. lime
  • 0,3 stk. squash
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 0,3 bundt frisk persille
  • 0,3 stk. broccoli
  • 0,5 bundt purløg
  • 400 g. kyllingebryst
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 450 g. hakket oksekød
  • 190 g. creme fraiche
  • 9 stk. æg
  • 70 g. revet mozzarella
  • 85 g. mayonnaise
  • 0,7 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 2 spsk. worcestershire sauce
  • 2 spsk. ketchup
  • 1 spsk. østerssauce
  • 0,5 tsk. citronsaft
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 0,5 spsk. olivenolie
  • 3 tsk. paprika
  • 6 skiver groft brød
  • 2 tsk. karry
  • 0,5 tsk. flormelis
  • 130 g. hvedemel
  • 0,5 tsk. sukker
  • 10 g. sesamfrø
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. grøntsagsbouillonterning
  • 0,5 brev tacokrydderi
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 0,5 tsk. stødt spidskommen

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar