Sund madplan uge 49 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 8 stk. tomat
  • 1 stk. agurk
  • 60 g. blandet salat
  • 1 stk. appelsin
  • 6 fed hvidløg
  • 2 stk. spidskål
  • 2 stk. porre
  • 0,7 bundt forårsløg
  • 800 g. kartoffel
  • 2 stk. løg
  • 2 stk. avocado
  • 2,6 stk. rødløg
  • 0,2 bundt frisk koriander
  • 1 stk. lime
  • 0,6 stk. squash
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 0,6 bundt frisk persille
  • 0,6 stk. broccoli
  • 1 bundt purløg
  • 800 g. kyllingebryst
  • 2 pk. bacon i skiver
  • 900 g. hakket oksekød
  • 380 g. creme fraiche
  • 18 stk. æg
  • 140 g. revet mozzarella
  • 170 g. mayonnaise
  • 1,4 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 4 spsk. worcestershire sauce
  • 4 spsk. ketchup
  • 2 spsk. østerssauce
  • 1 tsk. citronsaft
  • 400 g. hakkede tomater på dåse
  • 1 spsk. olivenolie
  • 6 tsk. paprika
  • 12 skiver groft brød
  • 4 tsk. karry
  • 1 tsk. flormelis
  • 260 g. hvedemel
  • 1 tsk. sukker
  • 20 g. sesamfrø
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 1 brev tacokrydderi
  • 2 tsk. tørret basilikum
  • 1 tsk. stødt spidskommen

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar