Sund madplan uge 49 (knap til 4 personer) Sund madplan uge 49 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 8 stk. tomat 1 stk. agurk 60 g. blandet salat 1 stk. appelsin 6 fed hvidløg 2 stk. spidskål 2 stk. porre 0,7 bundt forårsløg 800 g. kartoffel 2 stk. løg 2 stk. avocado 2,6 stk. rødløg 0,2 bundt frisk koriander 1 stk. lime 0,6 stk. squash 2 stk. rød peberfrugt 0,6 bundt frisk persille 0,6 stk. broccoli 1 bundt purløg 800 g. kyllingebryst 2 pk. bacon i skiver 900 g. hakket oksekød 380 g. creme fraiche 18 stk. æg 140 g. revet mozzarella 170 g. mayonnaise 1,4 dl. raps- eller solsikkeolie 4 spsk. worcestershire sauce 4 spsk. ketchup 2 spsk. østerssauce 1 tsk. citronsaft 400 g. hakkede tomater på dåse 1 spsk. olivenolie 6 tsk. paprika 12 skiver groft brød 4 tsk. karry 1 tsk. flormelis 260 g. hvedemel 1 tsk. sukker 20 g. sesamfrø 2 tsk. bagepulver 2 stk. grøntsagsbouillonterning 1 brev tacokrydderi 2 tsk. tørret basilikum 1 tsk. stødt spidskommen Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm