Sund madplan uge 6 (knap til 2 personer)

1 stk. porre

4 fed hvidløg

1,5 stk. rød peberfrugt

1 stk. gul peberfrugt

80 g. frisk spinat

0,5 stk. squash

2 stk. rødløg

0,5 bundt frisk basilikum

1 stk. lime

150 g. grønne bønner

0,6 bundt frisk persille

1 stk. avocado

0,3 bundt forårsløg

200 g. svinekoteletter

140 g. chorizo

300 g. kyllingebryst

60 g. serranoskinke

1,3 dl. madlavningsfløde

30 g. parmesan

150 g. creme fraiche

150 g. frosne edamamebønner uden bælg

1,5 stk. æg

1 dl. mælk

125 g. PUCK feta

400 g. hakkede tomater på dåse

0,5 spsk. tomatpure

340 g. majs på dåse

4 spsk. raps- eller solsikkeolie

130 g. tun på dåse

1 spsk. mayonnaise

3 tsk. salsa

110 g. syltede rødløg

50 g. grøn pesto

0,5 tsk. tørret oregano

1,5 tsk. paprika

260 g. ris

1 stk. grøntsagsbouillonterning

200 g. pasta penne

0,5 tsk. chiliflager

0,5 tsk. stødt koriander

0,5 tsk. stødt spidskommen

130 g. bulgur

0,8 tsk. bagepulver

92,5 g. hvedemel

Skriv en kommentar