Sund madplan uge 6 (knap til 2 personer) 1 stk. porre 4 fed hvidløg 1,5 stk. rød peberfrugt 1 stk. gul peberfrugt 80 g. frisk spinat 0,5 stk. squash 2 stk. rødløg 0,5 bundt frisk basilikum 1 stk. lime 150 g. grønne bønner 0,6 bundt frisk persille 1 stk. avocado 0,3 bundt forårsløg 200 g. svinekoteletter 140 g. chorizo 300 g. kyllingebryst 60 g. serranoskinke 1,3 dl. madlavningsfløde 30 g. parmesan 150 g. creme fraiche 150 g. frosne edamamebønner uden bælg 1,5 stk. æg 1 dl. mælk 125 g. PUCK feta 400 g. hakkede tomater på dåse 0,5 spsk. tomatpure 340 g. majs på dåse 4 spsk. raps- eller solsikkeolie 130 g. tun på dåse 1 spsk. mayonnaise 3 tsk. salsa 110 g. syltede rødløg 50 g. grøn pesto 0,5 tsk. tørret oregano 1,5 tsk. paprika 260 g. ris 1 stk. grøntsagsbouillonterning 200 g. pasta penne 0,5 tsk. chiliflager 0,5 tsk. stødt koriander 0,5 tsk. stødt spidskommen 130 g. bulgur 0,8 tsk. bagepulver 92,5 g. hvedemel