Sund madplan uge 6 (knap til 4 personer) 2 stk. porre 8 fed hvidløg 3 stk. rød peberfrugt 2 stk. gul peberfrugt 160 g. frisk spinat 1 stk. squash 4 stk. rødløg 1 bundt frisk basilikum 2 stk. lime 300 g. grønne bønner 1,2 bundt frisk persille 2 stk. avocado 0,6 bundt forårsløg 400 g. svinekoteletter 280 g. chorizo 600 g. kyllingebryst 120 g. serranoskinke 2,6 dl. madlavningsfløde 60 g. parmesan 300 g. creme fraiche 300 g. frosne edamamebønner uden bælg 3 stk. æg 2 dl. mælk 250 g. PUCK feta 800 g. hakkede tomater på dåse 1 spsk. tomatpure 680 g. majs på dåse 8 spsk. raps- eller solsikkeolie 260 g. tun på dåse 2 spsk. mayonnaise 6 tsk. salsa 220 g. syltede rødløg 100 g. grøn pesto 1 tsk. tørret oregano 3 tsk. paprika 520 g. ris 2 stk. grøntsagsbouillonterning 400 g. pasta penne 1 tsk. chiliflager 1 tsk. stødt koriander 1 tsk. stødt spidskommen 260 g. bulgur 1,6 tsk. bagepulver 185 g. hvedemel