Sund madplan uge 6 (knap til 4 personer)

2 stk. porre

8 fed hvidløg

3 stk. rød peberfrugt

2 stk. gul peberfrugt

160 g. frisk spinat

1 stk. squash

4 stk. rødløg

1 bundt frisk basilikum

2 stk. lime

300 g. grønne bønner

1,2 bundt frisk persille

2 stk. avocado

0,6 bundt forårsløg

400 g. svinekoteletter

280 g. chorizo

600 g. kyllingebryst

120 g. serranoskinke

2,6 dl. madlavningsfløde

60 g. parmesan

300 g. creme fraiche

300 g. frosne edamamebønner uden bælg

3 stk. æg

2 dl. mælk

250 g. PUCK feta

800 g. hakkede tomater på dåse

1 spsk. tomatpure

680 g. majs på dåse

8 spsk. raps- eller solsikkeolie

260 g. tun på dåse

2 spsk. mayonnaise

6 tsk. salsa

220 g. syltede rødløg

100 g. grøn pesto

1 tsk. tørret oregano

3 tsk. paprika

520 g. ris

2 stk. grøntsagsbouillonterning

400 g. pasta penne

1 tsk. chiliflager

1 tsk. stødt koriander

1 tsk. stødt spidskommen

260 g. bulgur

1,6 tsk. bagepulver

185 g. hvedemel

Skriv en kommentar