Tilmeld nyhedsbrev

Sunde burgerboller

sunde burgerboller

Sunde burgerboller

Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på sunde burgerboller, som er lavet på kun 5 ingredienser. De kan også kaldes proteinburgerboller, da de har et højt indhold af protein.

Ingrediensliste

 • 250 g. havregryn
 • 350 g. hytteost
 • 4 æg
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Alle ingredienserne hældes op i en skål. Herefter bruges en stavblender til at blende det indtil du har en ensartet dej. Hvis dejen virker for tynd, tilsæt da lidt mere havregryn. Lad dejen trække 5-10 min.
 2. En bageplade gøres klar med bagepapir. Form til 6 boller med to skeer.
 3. Drys med sesam.
 4. Bages i cirka 25 minutter.
 5. Lad dem afkøle på en bagerist. Del de svampede burgerboller og kom det fyld i du synes. Der er mange muligheder både cheeseburger, hamburger, crispy chicken burger eller som vi har gjort; stegt kylling med avocado, rødløg og salat.
 6. Burgerbollerne opbevares i en frysepose i køleskabet eller fryses ned.

Bedøm denne ret

Opskrift på sunde burgerboller på kun 5 ingredienser

Her får du en super nem opskrift på sunde burgerboller. De er lavet med kun 5 ingredienser og er fyldt med protein og masser af fibre. Man kan endda kalde dem proteinburgerboller, da indholdet er protein er højt fra æg og hytteost.

Du kan lave den klassiske burger med oksekød eller du kan lave en lækker kyllingeburger. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

LÆS OGSÅ: Sunde proteinpølsehorn

sunde burgerboller

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven