Lækre hverdagsopskrifter

Sunde chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser

Sundere chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på sunde chokoladetrøfler, som er det perfekte sunde slik, når sukkertrangen melder sig sent på eftermiddagen. Vi har altid sådan nogle til at ligge i køleskabet, så man lige kan nuppe sådan en, når man får lyst til sunde snacks.

Ingrediensliste

 • 250 g. friske dadler
 • 30 g. bagekakao
 • 2 spsk. appelsinjuice

Fremgangsmåde

1. Udsten dadler og blend dem med appelsinjuice til du har en ensartet masse. Tilsæt herefter kakaopulver.
2. Rul til kugler i den ønskede størrelse og tril dem evt. i kakaopulver.

Bedøm denne ret

Sunde chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser

De bedste sunde chokoladetrøfler, som er lavet på kun 3 ingredienser og på under 30 minutter og er uden sukker. De smelter på tungen og smager virkelig syndige uden at være det. De er det perfekte sunde slik eller sundere alternativ, når du gerne vil holde dig væk fra den sukkerholdige fredagsslik.

I stedet for hvid sukker, så er de sødet med dadler, hvilket man slet ikke kan smage. Så hvis du ikke bryder dig om dadler, så skal du ikke være bange, for smagen af dadler bliver camoufleret af kakaoen. Vi elsker at finde på opskrifter og ideer til sund kage og sunde søde sager, da vi ikke mener, at man behøves at gå på kompromis, bare fordi det skal være sundere.

LÆS OGSÅ: Sundere gulerodspandekager

Sunde chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

 1. Hej! Godt intiativ med sunde chokolade trøfler 😌 – jeg ville bare lige informere om at der alene i dadlerne er 700 kalorier 🙂

  1. Hej Silke,

   Vi ser ikke sundhed ud fra et kaloriemæssigt perspektiv. Der er også mange kalorier i avocado, mandler osv. men det er jo stadig sunde fødevarer. Alt med måde 🙂

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag