Tortellini i tomatflødesauce

Tortellini i tomatflødesauce
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Opskrift på pastaret med tortellini i en cremet sauce lavet på tomat og fløde. Den er uden kød, men kan sagtens toppes med lidt sprødstegt serranoskinke, hvis man absolut ikke kan undvære kødet. Det er nem og billig aftensmad på få ingredienser, når det er bedst.

Ingrediensliste

  • 250 g. tortellini med fyld af spinat og ricotta
  • 200 g. pastasauce
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g. cherrytomater
  • 2 dl. madlavningsfløde
  • 1 tsk. chilisauce
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløg fint. Steg det i en lille gryde med lidt olie.
  2. Tilsæt pastasauce og herefter madlavningsfløde. Bring det i kog.
  3. Smag til med salt/peber og chilisauce. Halver cherrytomaterne og tilsæt dem til sidst.
  4. Kog tortellini efter anvisningen på pakken.
  5. Når de er færdigkogte vendes de i saucen og serveres med det samme.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på tortellini i tomatflødesauce

En nem og lækker opskrift på tortellini i tomatflødesauce. Tortellini, som jo egentlig er fyldt pasta er basen for denne lækre og nemme pastaret. Den er lavet helt uden kød og er i stedet lavet med en cremet sauce lavet på tomat og fløde. Vi har altid pastaretter på madplanen, da det er nem, billig og hurtig aftensmad. Det er aftensmad, som man kan få til at smage fantastisk ved brug af få og simple ingredienser. Vi veksler lidt imellem pastaretter med og uden kød, da de fleste pastaretter faktisk slet ikke behøver kød, ligesom denne.

Den her ret kommer vi til at lave mange gange i løbet af sommeren. Den skal nydes til aftenssolen, ude på altanen, sammen med et koldt glas hvidvin. Nøj, vi glæder os allerede! Det er let sommeraftensmad, når det er bedst og også en ret, som vi sagtens kunne finde på at servere til gæster.

LÆS OGSÅ: Pastasalat i dildcreme med laks

Tortelloni i tomatflødesauce

Tortellini ret med tomater

Denne lækre tortelliniret får masser af smag fra de smagfulde tomater. Fløden fuldender lige det hele og selvom det måske er en relativ simpel pastaret, så skal man virkelig ikke undervurdere den. Faktisk er det ofte de mest simple pastaretter, som smager aller bedst.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

    1. Hej Charlotte,

      Man kan lave en hjemmelavet eller købe en færdiglavet. Lige til den her ret, der bruger vi blot en færdiglavet 🙂

      Kh

Skriv en kommentar