Tilmeld nyhedsbrev

Tortelloni i tomatflødesauce

Tortelloni i tomatflødesauce

Tortelloni i tomatflødesauce

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Opskrift på pastaret med tortelloni i en cremet sauce lavet på tomat og fløde. Den er uden kød, men kan sagtens toppes med lidt sprødstegt serranoskinke, hvis man absolut ikke kan undvære kødet. Det er nem og billig aftensmad på få ingredienser, når det er bedst.

Ingrediensliste

  • 250 g. frisk tortelloni med ricotta og spinat
  • 200 g. pastasauce
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl. madlavningsfløde
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 1 tsk. chilisauce
  • 50 g. cherrytomater

Fremgangsmåde

1. Hak hvidløg fint. Steg det i en lille gryde med lidt olie.
2. Tilsæt pastasauce og herefter madlavningsfløde. Bring det i kog.
3. Tilsæt salt, peber og chilisauce. Halver cherrytomaterne og tilsæt dem til sidst.
4. Kog tortelloni efter anvisningen på pakken. Vend det i saucen og server med det samme.

Bedøm denne ret

En nem og lækker opskrift på tortelloni, som jo egentlig er fyldt pasta og denne er serveret i en cremet sovs lavet på tomat og fløde. Vi har altid pastaretter på madplanen, da det er nem, billig og hurtig aftensmad. Det er aftensmad, som man kan få til at smage fantastisk ved brug af få og simple ingredienser. Vi veksler lidt imellem pastaretter med og uden kød, da de fleste pastaretter faktisk slet ikke behøver kød, ligesom denne.

Den her ret kommer vi til at lave mange gange i løbet af sommeren. Den skal nydes til aftenssolen, ude på altanen, sammen med et koldt glas hvidvin. Nøj, vi glæder os allerede! Det er let sommeraftenmad, når det er bedst og også en ret, som vi sagtens kunne finde på at servere til gæster.

Skriv en kommentar