Rødbedebøffer med feta Rødbedebøffer med feta Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 7 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Lav de lækreste rødbedebøffer med feta. Rødbedebøfferne eller rødbededellerne kan bruges i burger, i sandwich eller spises som de er. Ingrediensliste Rødbedebøffer med fetaost 1 stk. løg 3 fed hvidløg 250 g. rødbede 3 stk. æg 40 g. rasp 40 g. havregryn 15 g. parmesan 100 g. fetaost salt/peber Til stegning 1 dl. raps- eller solsikkeolie KØB PÅ NEMLIG Fremgangsmåde Skræl rødbede og riv dem groft på et rivejern. Vrid det godt for vand. Den vægt der er angivet er i revet vægt. Du kan også køre dem på en foodprocessor, hvis du har sådan en. Placer rødbede i en skål. Rør det sammen med æg. Hak løg og hvidløg fint. Du kan evt. også rive løget. Tilsæt det til din blanding. Tilsæt rasp, havregryn, fintrevet parmesanost og smuldret fetaost (du kan også lade dem være hele eller skære i små firkanter, hvis du bruger en blok). Rør det hele godt sammen. Tilsæt til sidst godt med salt og peber. Lad “farsen” stå og hvile i 5 minutter. Hvis den virker for “tør” efter de 5 minutter, så tilsæt et æg mere. Der kan nemlig være forskel på størrelsen af æg. Hvis den derimod virker for våd, så tilsæt lidt ekstra rasp. Det skal være så fast, at du uden problemer kan forme dem til bøffer og de holder formen. Form 6-7 bøffer og placer dem evt. på et stykke bagepapir eller en tallerken inden de steges. Varm en pande op med olie på. Placer dine bøffer på panden (det er ikke sikkert du kan have dem alle på én gang). Steg dem cirka 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Tag dem af panden og lad dem køle af en smule inden servering. Server dem som de er eller brug dem som vegetarbøf i en vegetarburger. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på rødbedebøffer med feta De her rødbedebøffer med feta er blevet en ny favorit blandt store og små hjemme hos os. De smager nemlig så godt, er nemme at lave og så er det samtidig en nem måde at få mere grønt ind i hverdagen på. Vi brugte bøfferne i en burger med chilimayo, salat, syltede rødløg og avocado. Det smagte bare så godt og er helt klart noget, som vi skal have i nærmeste fremtid igen. Rødbedebøfferne består af rå rødbede, løg, hvidløg, æg, parmesan, rasp, havregryn og fetaost. Man kan udelade feta, men det giver en god smag til bøfferne. Bøfferne formes og så steges de blot i olie på en pande. Man kan også sagtens fryse dem ned. Har du en airfryer, så er det genialt at opvarme dem her i. Så kan du nemlig få dem sprøde igen ved genopvarmning. Igen, så kan vi kun anbefale en airfyer. Vi bruger vores så meget. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på vegetardeller her Vegetarbøffer med rødbede Man kan lave så gode vegetarbøffer med grøntsager. De her vegetarbøffer er lavet med rødbede. Det giver den smukkeste farve og også en god smag uden at være for gennemtrængende. Er du ikke til rødbede, så har vi flere forskellige opskrifter på vegetarfrikadeller her. Det kan altså noget med en vegetarburger med sådan en vegetarbøf i. Vi tager jo gerne et par kødfrie dage om ugen og så er sådan en burger altså en børnevenlig løsning. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.