Søde sager

Nemme opskrifter på alt til den søde tand. Jep, nemlig de søde sager som kager, is, lagkage, konfekt og meget andet. For søde sager er jo egentlig et vidt begreb og dækker over meget.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har en last for det søde køkken. Vi elsker også at eksperimentere og lave nye kombinationer, som vi kan dele med jer. Der er bare så mange forskellige smagskombinationer, teksturer og farver, som kan kombineres.

Så her på siden finder du nærmest alt inden for den kategori. Vi har dig dækket ind med både islagkager, sommerkager, lagkager, sødt bagværk som brunsviger og kanelsnegle. Ja, generelt bare søde desserter. Både i store mængder og også som portionsanrettet. Vi lover, at du nok skal finde noget, som du kan bruge.

Vi elsker også at lave desseter til vores familie og venner. Især her om sommeren, når bærrene modnes. Der er bare ikke noget skønnere end en sprød pavlova med vaniljecreme og søde, danske jordbær. Vi kan næsten ikke vente!

Men nu skal vi heller ikke snakke for meget om sommerdesserter, for vi har også desserter til juletiden. Som eksempelvis den klassiske risalamande til jul, julecheesecakes, julesmåkager og generelt bare kager med marcipan.

Og hvis man kender os, så ved man, at vi altid slutter af med et brag. Så derfor har vi også både nemme og lidt sværere, men lækre nytårsdesserter til 2019. Skal det være ekstra nemt og lidt fancy, så er der også desserter i glas. Og sidst men ikke mindst, så finder du også kransekagetoppe, som jo selvfølgelig skal spises som det første i 2020.