Morgenmad og brunch

En samling af vores bedste opskrifter, så du kan få den bedste start på dagen. Morgenmad og brunch er dagens første måltid, så derfor skal det i vores optik også være et godt og mættende måltid.

Vi har aldrig været typerne, som kan spise et lille bæger yoghurt eller de der mainstream morgenmadsprodukter til morgen. Der skal gerne være noget energi og mæthed i måltidet. Vi skal trods alt være mætte helt indtil frokost.

Derfor får du her en samling af nogle af vores favoritter og ideer, så du forhåbentligt kan få en mere spændende morgenmad. Der er morgenmadsmuffins, smoothie, sunde pandekager og vafler samt forskellige ideer med æg.

Skal du holde brunch, så har vi dig også dækket ind. Vi elsker brunch og køber det faktisk sjældent på cafeer, da det på mange måder er lige så nemt at lave noget lige så lækkert derhjemme. Lav dit eget bagværk i form af bløde boller, brunsviger eller franskbrød. Så får du også duften af nybagt brød med oven i købet. Og det er faktisk slet ikke så dårligt.

Men når man umiddelbart tænker morgenmad og brunch, så vil det første der slår én nok være æg og bacon. Det er de traditionelle komponenter, men vi har valgt at udvide horisonten. Derfor finder du også lidt mere nymoderne opskrifter, eksempelvis på chiagrød og overnight oats. Vi synes nemlig det er fedt at have flere valgmuligheder, da vi sjældent gider spise det samme flere uger i træk. Så vi håber, at du kan blive inspireret i vores lille morgenmadsunivers.