En samling af vores bedste opskrifter, så du kan få den bedste start på dagen. Du finder opskrifter på både sund og usundere morgenmad og generelt bare en masse morgenmad ideer.

Morgenmads ideer

En god omgang morgenmad hjælper altid dagen godt i gang. I vores madunivers er der et stort udvalg af forskellige opskrifter og god mulighed for at finde inspiration til det, der passer lige ind i din smag. Det kan være alt fra morgenmad med æg, morgenmadsvafler, smoothies eller en god omgang brunch. Vi har opskrifter på lidt af hvert, så tag et kig rundt og se om der er noget som inspirerer dig.

Morgenmad er sådan en individuel sag. Måske du er én af dem, som ingen appetit har eller måske du er én af dem, som bare har travlt om morgenen. Uanset hvilken type du er, så er det altså vigtigt, at man får et eller andet om morgenen. En god morgenmad er essentiel for, at din dag bliver god. Så hvis du både mangler morgenmad på farten eller blot har brug for noget let, som ikke ligger alt for tungt, så har vi en masse forskellige opskrifter og ideer.

Vi er selv morgenmadsmennesker og elsker at variere det. Nogle gange spiser vi ofte en hjemmebagt morgenbolle med smør og pålæg og andre gange står den på havregrød, yoghurt eller skyr med noget sprødt på i form af musli eller granola. Vi spiser også gerne et stykke frisk frugt. Det er sådan en god måde at starte dagen på. Det kan være et æble, banan eller en appelsin. Det er også lækkert at komme frisk frugt ovenpå sine morgenmadspandekager, sin skyr eller yoghurt eller blot at spise det ved siden af sin bolle.

Sundere morgenmad

En god start på morgen forbindes ofte med en god og næringsfyldt morgenmad. Morgenmad kommer efterhånden i et væld af varianter og kan være alt fra en morgenmad smoothie til sund morgenmad med skyr eller æg og bacon. Sund morgenmad med æg er en god proteinkilde og kan nemt kombineres med eksempelvis hytteost eller havregryn for ekstra fylde. Morgenmaden er ligeledes et nemt sted at få flere grøntsager ind i din kost og kan bane vej for en mere energifyldt og sundere hverdag.

Brunch ideer

En populær og lækker måde at starte din weekend på er med brunch. Om det er en hel brunch buffet eller bare simple brunch pandekager, så finder du brunch opskrifter her. En klassisk brunch består af alt hvad hjertet begærer, og kan nemt sammensættes efter eget ønske. En klassisk brunch består af æg, pølser og bacon. Hertil kan du tilføje brunch pandekager yoghurt, chiagrød, pålæg, friskbagt rugbrød eller måske lidt af årstidens frugter. Med andre ord, så er der ingen begrænsninger og du bestemmer helt selv hvor stort eller småt dit udvalg skal være. Se alle vores brunchideer her.