Bagværk

Nemme opskrifter på bagværk og ja, bagværk det er en meget bred kategori. Men det er også én af vores absolut yndlings kategorier. Vi elsker nemlig at bage og har gjort det siden vi var helt små.

Det første vi lærte at bage var helt simple hvide boller. De var godt nok lidt tørre, men alt begyndelse er jo svær. Vi er heldigvis blevet meget bedre til at bage nu. Og hvis vi selv skal indrømme det, så har vi altså de bedste opskrifter på kanelsnegle, kærnemælksboller og fødselsdagsboller.

At bage kan altså bare noget. Det giver sådan en fantastisk ro i kroppen. Og så er det jo en hel magi i sig selv. Surdej er dog noget, som vi endnu ikke har mestret, men vi lover, at det er et af målene for 2019. Vi føler, at vi er de eneste, som ikke er med på surdejsbølgen endnu.

Men udover lækre boller, så finder du også en masse ideer til bagværk til madpakken, til fest eller til brunch. Vi bager nemlig oftest selv brød og boller, når vi eksempelvis inviterer familien på fødselsdagsfejring. Det er bare så skønt at kunne invitere folk på hjemmebag. Det dufter så skønt i hele huset og den duft gør altså bare én glad.

Og når vi bager, så bager vi oftest i store portioner. Vi plejer nemlig bare at fryse det ned. Så kan man altid tage det op og lige lune det kort i ovnen. Så er der hurtigt næsten nybagt brød og det er altså skønt på sådan en træt søndag.