Tapas

Tapas er vundet stor popularitet de seneste år og det forstår vi godt! Det er nemlig så hyggeligt et måltid. Man kan få det både som gæstemad, til aftensmad, som en let frokost eller som buffet. Vi inviterer ofte venner og familie på et stort tapasbord, som består af en masse små retter.

Det skønne ved tapas er, at der altid er noget til enhver smag. I vores e-bog har vi blandt andet lavet en huskeliste til hvad der absolut ikke må mangle. Vi plejer nemlig at have en regel om, at der skal være lidt af hvert, så der ikke er fem tapas med kylling eksempelvis.

Vi har de seneste to år, hvor vi har haft Mummum udvidet vores opskrifter på tapasretter gevaldigt. Det hænger nok igen sammen med, at vi ofte har venner på besøg til tapas. Det er nemlig spændende at kunne servere noget nyt hver gang. Der er selvfølgelig også nogle klassikere, som vi altid har med.

Det er blandt andet små croissanter med hønsesalat, lækre skinker og pølser, ost, frugt, kiks, blinis og lidt lækre blandende sommersalater. Her er tomatsalat og pastasalat altid en vinder.

Vi laver også altid hjemmelavede pestoer og dyppelser. Der er bare kæmpe forskel på at lave det selv i forhold til at købe de færdiglavede. Det er selvfølgelig mere tidskrævende, men nøj hvor smager det bare 1000 gange bedre.

Vi håber, at du kan finde inspiration til spændende tapasretter eller en tapasmenu. Der er nemlig ikke noget mere lækkert end at kunne servere en lækker tapastallerken eller tapasbræt som fredagsmad eller gæstemad.