aftensmad

3 mest populære aftensmadsretter

Vi elsker nemme og enkle retter til aftensmad. Blot fordi det er nemme opskrifter, så bliver der ikke gået på kompromis med smag eller kvalitet. Vi synes nemlig, at det er en helt speciel kunst både at kunne lave aftensmad, som smager godt og som samtidig ikke kræver mange ingredienser.

God mad ligger nemlig ofte i simple, gode ingredienser. Vi stræber efter at eliminere spørgsmålet: Hvad skal vi have til aftensmad? Vi håber nemlig, at vi kan inspirere dig til, at du aldrig mangler inspiration eller kører i de samme retter igen og igen.

Derfor finder du retter både med kylling, fisk, æg, hakket oksekød, svinekød, men også vegetarretter eller inspiration til vegansk aftensmad. Det hele handler om en balance og vi synes personligt selv, at det er spændende at prøve en masse forskelligt. Vi eksperimenterer derfor også hele tiden med både sunde, fedtfattige og de lidt usundere retter, retter med kartofler, ris eller de lidt nyere varianter som bulgur og quinoa.

Der er inspiration til aftensmad til sommer, vinter, efterår og foråret. Vi prøver at have inspiration til alle, hvad enten du er hårdtarbejdende husmor eller studerende, som blot skal have billig aftensmad.

Der er mad for fattigrøve og der er mad til dem med lidt flere penge på lutten. Det beskriver vores aftensmadsretter ret godt. Der skal nemlig være plads til alle. Vi håber, at du kan finde inspiration til aftensmåltidet. Og at du aldrig mere behøves at spise det samme igen, uge efter uge. Det er livet nemlig for kort til.