Her finder du alle vores opskrifter i airfryer. Nemme og lækre airfryer opskrifter, som både er til morgenmad, aftensmad, frokost, men også til den søde tand. Man kan nemlig bruge sin airfryer til så mange retter.

Airfryer opskrifter

Her har vi samlet alle vores bedste opskrifter til airfryer. Måske du er hoppet med på trenden? Så finder du her masser af madopskrifter, inspiration og ideer til din airfryer. Man kan lave alt fra morgenmadsretter til nem og hurtig aftensmad til bagværk i sin airfryer. Der er nærmest ikke det, som den ikke kan. Vi har også udgivet en kogebog med 100 opskrifter til din airfryer. Mange af opskrifterne er kun i bogen, så vil du have endnu mere inspiration og en flot kogebog, så finder du den lige her.

Hvad er en airfryer?

Men lad os først og fremmest få slået fast hvad en airfryer er og hvad den kan. En airfryer er en lille ovn, hvor den varme luft bliver cirkuleret hurtigt rundt. Luften bliver cirkuleret hurtigere end i en almindelig ovn, da en airfryer er meget mindre. Det vil sige, at din mad bliver tilberedt hurtigere og du vil opleve, at den bliver sprødere uden du behøves at bruge så meget fedtstof.

Mange tror, at man kan sammenligne en airfryer med en friture. En slags sund friture, men den er så meget mere end det. Jo man kan tilberede frosne pommes frites og nuggets i sin airfryer og stadig få et sprødt og lækkert resultat. Men du kan også bage friske morgenboller, lave muffins eller lave forloren hare i din airfryer. Vi forstår godt, at airfryer er blevet så populært! Fordi det er genialt, hvis man er en lille husstand og det ofte ikke giver mening at tænde en hel ovn for at varme to frosne rundstykker eller for at tilberede to stykker laks. Så vi bruger begge vores airfryer meget og kan kun anbefale den. Men som med så meget andet, så anbefaler vi, at du går ud og investerer i én i ordentlig kvalitet. Ofte hænger pris og kvalitet jo sammen og hvis det er en maskine, som du påtænker at have i mange år, så kan det godt betale sig at give lidt ekstra.

Madopskrifter til airfryer

Her er der samlet nemme og lækre madopskrifter til din airfryer. Det er opskrifter, hvor alle kan være med og som ikke kræver mange ingredienser. Alle ingredienserne kan købes i et almindeligt supermarked, hvilket er noget vi går meget ind for. Det skal være nemt at lave mad i din airfryer.

Du finder madopskrifter på aftensmad, tilbehør, søde sager, kager, morgenmadsideer og meget mere. Som sagt, så er der ikke det, som du ikke kan lave i din airfryer. Så vi håber, at du kan finde en masse airfryeropskrifter her og blive inspireret.

Airfryer opskrifter bog

Der er efterhånden en del bøger om airfryeropskrifter også. Vi har også udgivet en bog med airfryer opskrifter. Den hedder Airfryerfavoritter og kan købes i alle landets boghandlere, på vores hjemmeisde, i Salling, Føtex og Bilka.

Hvis du gerne vil have dine opskrifter fysisk, så er en kogebog med airfryeropskrifter også genial. Udover at den er flot at have stående, så er det nogle gange også rart, at man har opskrifterne fysisk.

Mad i airfryer

Man kan lave al slags mad i airfryer. Vi bruger vores rigtig meget til at genopvarme brød, boller osv. Derudover elsker vi at lave crispy chicken, flæskesteg og kager i airfryer.

Gratis opskrifter til airfryer

Alle de opskrifter du finder her på vores hjemmeside, er gratis opskrifter til airfryer. Du finder masser af nemme opskrifter, som du kan bruge til din airfryer med en kurv og med to kurve. Men som sagt, så er der nærmest ikke det, som du ikke kan lave. Vær blot opmærksom på, at forskellen på en almindelig ovn og en airfryer er, at maden skal have kortere tid i airfryeren.

Tips til god mad i airfryer

Se tilberedningstider som vejledende og tjek selv løbende. Der kan være forskel på de forskellige airfryers og med hvor stor kraft de varmer. Ved at holde øje løbende, så sikrer du dig, at den i hvert fald ikke får for meget.

Det er en god idé at ryste kurven undervejs eller vende maden. På den måde sikrer du dig, at det bliver jævnt tilberedt over det hele.

Kom ikke for meget i kurven. Overfyld ikke kurven, da det kan give dig et dårligere resultat. Hvis du eksempelvis skal lave pommes frites, så får du det bedste resultat ved ikke at overfylde kurven. Der skal være plads til at den varme luft kan cirkulere rundt om alle fritterne, så får du det sprødeste resultat.