Sund granola med kokos Sund granola med kokos Opskrift til 50010001500200025003000 g. Opskrift til 500 g. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker og sund opskrift på sprød granola med kokos. Den er så god ovenpå skyr, yoghurt, smoothiebowls eller hvad du ellers vil putte granola på. Ingrediensliste 75 g. akaciehonning 10 g. raps- eller solsikkeolie 200 g. mandler 100 g. hasselnødder 100 g. solsikkekerner 50 g. kokosmel Blandes i efter 30 g. kokosflager Fremgangsmåde Start med at veje alle dine nødder, kerner og kokosmel af (vi bruger det der fine kokosmel, hvor det nærmest er små flager). Hak dem groft eller giv dem en tur i en foodprocessor. Bland agavesirup eller akaciehonning med olie. Vend blandingen godt rundt i nødde/kerne-blandingen. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Fordel blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag den i 30 minutter i midten af ovnen. Tag bagepladen ud hvert 10. minut og rør rundt i det, så det får farve over det hele. Tag bagepladen ud og lad din granola køle helt af. Det bliver først helt sprødt, når det er helt koldt. Når den er kold, så blandes de 30 g. kokosflager i, hvorefter din granola hældes på glas eller i en bøtte med låg på. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sund granola med kokos En lækker og nem opskrift på en sund granola med kokos. Den er super sprød og har en mild smag af kokos. Brug den ovenpå skyr, yoghurt, smoothiebowls eller hvad du ellers har lyst til. Vi elsker at spise den med skyr og lidt hjemmelavet rabarberkompot. Det er en super nem, sund og mættende morgenmad. LÆS OGSÅ: Rabarberkompot Granola med kokos Det her er den bedste opskrift på sprød granola med kokos. Der er både fint kokosmel og store kokosflager i, så hvis du elsker kokos, så er denne opskrift lige dig! Derudover består den af en masse nødder og kerner, så den er faktisk også glutenfri, hvis du går op i det. Det er den absolut lækreste kokosgranola, som er så god som tilbehør på skyr, yoghurt, græsk yoghurt eller smoothiebowls. Den er samtidig rigtig nem at lave og så kan man med fordel lave en stor portion og blot opbevare den i en lufttæt beholder. Vi synes, at det er meget bedre end det granola og musli, som man kan købe i butikkerne. Følg med på de sociale medier Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.
Lækker opskrift, tog dog halv nødder og halv mandler og tilføjede 20 g sesamfrø og 20 g hørfrø da det er godt for kroppen.. sesamfrø skulle hjælpe på hedeture og hørfrø på maven Svar