Kyllingespyd i airfryer

Kyllingespyd i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på smagfulde kyllingespyd i airfryer, som bliver penslet med en lækker marinade. Den bedste opskrift på kyllingespyd i airfryer.

Ingrediensliste

  • Kyllingespyd

  • 280 g. kyllingebryst
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 tsk. paprika
  • salt/peber
  • 4 stk. grillspyd
  • Marinade

  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. sweet chilisauce
  • 1 tsk. chilisauce
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Kylingebryst renses for sener og urenheder. Skær ud i grove tern. Vend med olie, paprika, salt og peber. Kom kyllingeternene på spyd.
  2. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Rør hvidløg, mayonnaise, sweet chilisauce, stærk chilisauce.
  3. Kom kyllingespydene i din airfryerkurv. Bag dem ved 190 grader i 10 minutter.
  4. Tag dem herefter ud og pensl dem med marinaden. Giv dem yderligere 5-8 minutter, men nu ved 200 grader.
  5. Tag dem ud og pensl evt. med mere marinade inden servering.
  6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingespyd i airfryer

De absolut lækreste kyllingespyd i airfryer! Saftige og smagfulde spyd af kylling, som pensles med en marinade lavet på både sweet chilisauce og stærk chilisauce. Det giver en dejlig smag til spydene. De her kyllingespyd i airfryer er en kæmpe favorit herhjemme. Det er nemlig så nemt at lave kyllingespyd i airfryer, da de stort set passer sig selv. De får desuden en god afbagning samtidig med, at de beholder saftigheden.

Vi serverer gerne spydene med en frisk sommersalat eller en bulgursalat med bagte grøntsager, nu hvor vi går koldere tider i møde. Faktisk har vi en god opskrift på en frisk sommersalat i vores nye kogebog “flere airfryer favoritter”, som udkommer i morgen. Bogen indeholder 100 opskrifter til airfryer og især til aftensmadsmåltidet. Det er nemlig her, hvor vi bruger vores airfryer rigtig meget.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på kød i airfryer her

Kyllingespyd i airfryer

Kyllingespyd marinade

Det her er desuden nogle gode kyllingespyd med marinade. Selve marinaden er lavet på mayonnaise, sweet chili, hvidløg og en stærk chilisauce. Måske det lyder lidt skørt at komme mayonnaise i en marinade, men det gør, at marinaden bliver tykkere og dermed dækker spydene bedre. Det fungerer super godt og giver også noget saftighed til kødet. Marinaden pensles på undervejs og også, når de er færdige. Det giver de absolut bedste kyllingespyd i airfryer. Er du ikke til mad, som er alt for stærk, så udelad den stærke chilisauce. Men den virker altså slet ikke så stærk, når den kommer i samspil med den søde chilisauce. Så harmonerer de egentlig meget godt.

Kan jeg tilføje grøntsager til spydene?

Ja, det kan du sagtens! Prøv at skære peberfrugt, rødløg, champignon eller lignende ud i grove stykker og kom imellem kyllingen.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar