Rabarber mojito

Rabarber mojito
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en frisk og lækker rabarber mojito. En mojito med rabarber, som laves med rabarbersirup, mynte og lys rom.

Ingrediensliste

  • 1,5 dl. rabarbersirup
  • 1 dl lys rom
  • 3 dl. danskvand
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 0,25 stk. økologisk lime
  • isterninger

Fremgangsmåde

  1. Skyl mynte og lime.
  2. Skær lime i skiver.
  3. Kom lime og mynte i glas og brug en morter til at mose det godt sammen.
  4. Tilsæt isterninger.
  5. Dernæst kommes sirup efterfulgt af spiritus i.
  6. Top med danskvand.
Bedøm denne ret

Opskrift på rabarber mojito

Skal du lave en sommerudgave af mojito, så lad det være denne rabarber mojito. Rabarbersirup, mynte og rom, det bliver simpelthen til den lækreste rabarbermojito. Vi har altid været vilde med den klassiske mojito med rørsukker, mynte og rom, men den her udgave er faktisk næsten blevet en større favorit. Rørsukkeret er udskiftet med rabarbersirup, som giver sødmen og samtidig en dejlig smag af rabarber. Rabarbersirup kan man lave selv eller man kan købe det i større supermarkeder. Du får en sød, men frisk og letsyrlig drink. En drink, som passer så godt til det lune sommervejr. Der er nemlig intet som en hjemmelavet sommerdrink på terassen i sommervarmen.

Har du ikke tid til at lave hjemmelavet rabarbersirup, så kan du også bare købe en færdiglavet. Der er forskellige mærker, som laver det. Det kan med sikkerhed købes i de større supermarkeder. Men har man tiden, så er det altså så nemt at lave selv. Det kræver selvfølgelig, at du kan få fat i friske rabarber. Ellers ved vi, at man kan købe frosne rabarber i blandt andet Bilka, Brugsen og Kvickly.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på drinks her

Rabarber mojito

Rabarber drink

Det her er en af de nemmeste rabarber drinks, som du kan lave. En frisk rabarber drink med hjemmelavet rabarbersirup, mynte, lime og lys rom. Det er, som sagt, hurtigt blevet en ny favorit hos os. Du får smagen af sol og sommer i den dejligste sommerdrink, som kræver få ingredienser og som er nem at lave. Det hele laves bare i selve glasset.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar