Stegte grøntsager på panden

Stegte grøntsager på panden
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på stegte grøntsager på panden. Undgå madspild og brug resterne af grøntsagerne som tilbehør. Lækre pandestegte grøntsager.

Ingrediensliste

  • 2 stk. løg
  • 1 stk. peberfrugt
  • 3 stk. gulerod
  • 0,5 stk. squash
  • salt/peber
  • raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Skyl grøntsager.
  2. Skræl gulerødder.
  3. Skær grøntsager ud i mindre stykker og skiver.
  4. Varm olie i en pande.
  5. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 3-5 minutter.
  6. Tilsæt squash og steg videre i cirka 5 minutter.
  7. Når grøntsager har taget farve og er blevet lidt bløde, men stadig har bid, så smages der til med salt og peber.
  8. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på stegte grøntsager på panden

Har du lidt forskellige grøntsager, så er det helt oplagt at lave en omgang stegte grøntsager på panden. Det er nemt, sundt og hurtigt tilbehør til aftensmaden. Pandestegte grøntsager smager så lækkert og efter vores mening, så er det også bedre end når grøntsagerne er rå. Det kræver ikke så meget at stege dem på panden. De skæres bare ud i mindre stykker og så steges de i lidt olie eller smør og krydres med salt og peber. Man styrer selv hvor meget de skal steges, da der kan være lidt forskel på hvor meget bid i grøntsagerne man ønsker. Vi kan godt lide at stege dem, så de stadig har lidt bid og ikke er helt bløde. Men det er en smagssag og det kan man selv styre under tilberedningen.

Til den her portion stegte grøntsager har vi brugt gulerødder, squash, peberfrugt og løg. Det er ofte de grøntsager, som vi har tilbage efter ugens løb og så laver vi sådan en omgang grøntsager sidst på ugen for at undgå madspild og få brugt alle rester. Ellers kan man også bruge aubergine, rødløg, hvidløg, forårsløg, bønner eller hvad du ellers har.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på grøntsager som tilbehør her

Stegte grøntsager på panden

Tilbehør med grøntsager

Det her er noget af det nemmeste tilbehør med grøntsager. Nu har vi valgt en nem krydring, hvor vi blot bruger salt og peber, men man kan jo sagtens selv sætte sit præg på. Man kunne lave dem som honningstegte og så komme lidt chili på, så man får det der stærke og søde i én, hvilket jo kan helt vildt meget. Men ofte, så laver vi sådan noget tilbehør med grøntsager til en gryderet, et stykke stegt kød eller lignende, hvor det bare skal være noget nemt tilbehør, som ikke kræver for meget, men hvor man bare gerne vil have det grønne element ind.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar