Majs i ovn

Majs i ovn
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift og fremgangsmåde på majs i ovn. Saftige og lækre majskolber i ovn, som er hurtige at tilberede. Server som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 2 stk. majskolbe
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. smør
  • 0,2 bundt persille
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovn på 180 grader varmluft.
  2. Rens og skyl majskolber.
  3. Smelt smør og bland med presset hvidløg, snittet persille, salt og peber.
  4. Smør majskolber med smør-blanding og pak i sølvpapir.
  5. Kom i ovn og bag i 30 minutter.
  6. Pak ud og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på majs i ovn

Har du alligevel gang i ovnen, så skal du da lave majs i ovn som tilbehør. Smørbagte majskolber med hjemmelavet hvidløgssmør og frisk persille. Det bliver ikke lettere at lave noget hurtigt tilbehør til aftensmaden. Især hvis du alligevel er ved at lave lasagne, bage nogle grøntsager eller lignende. Så er det jo helt oplagt lige at smide at par majskolber med ind, som du kan servere til maden. At lave majskolber i ovn er en af de nemmeste måder at tilberede majskolber på. De smøres blot med hvidløgssmør og pakkes i staniol. Herefter kommes de i ovnen og så passer de egentlig bare sig selv.

Vi elsker majskolber og nyder det hvert år, når de endelig kommer i butikkerne. Der er intet som sådan en hel majskolbe som tilbehør til sommermaden. Det er noget, som både vi og vores børn elsker. Derfor får vi også købt vores del af majs henover sommeren. Men som sagt, så er det jo med at nyde det, da sæsonen for dem er så kort.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med majskolber her

Majs i ovn

Majskolber i ovn

At lave majskolber i ovn er en nem og effektiv måde. Vi vælger ofte at lave dem i ovn, hvis vi alligevel har ovnen tændt. Ellers er de jo også gode, hvis man enten koger eller griller dem. Men har vi gang i ovnen, så er det godt nok ofte ovnen, som vi vælger. De bliver saftige og lækre i ovnen. Især når. man lige smører dem godt ind i hjemmelavet hvidløgssmør inden. Man kan også bare smøre dem ind i almindelig smør. Smørret giver dem ekstra saftighed og en god saltet smag. Det er de lækreste ovnbagte majskolber.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar