Rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano Rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en omgang cremet rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano i cremet sauce. En hurtig hverdagsret, som kan laves på 30 min. Ingrediensliste 1 stk. løg 3 fed hvidløg 100 g. cherrytomater 3 tsk. tomatpure 95 g. peberfrugtspesto 2,5 dl. AMA 15% madlavningsfløde 220 g. rigatoni pasta 40 g. frisk spinat 30 g. parmesan 0,25 bundt frisk basilikum salt/peber Andet 60 g. serranoskinke 0,25 bundt frisk basilikum 15 g. parmesan Fremgangsmåde Hak løg fint. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Halver cherrytomater. Varm en pande op uden fedtstof. Kom skiver af serrano på. Lad det stege på begge sider til det er sprødt og gyldent. Tag det herefter fra på en tallerken med fedtsugende papir. Sæt panden tilbage på blusset. Kom hvidløg, løg og cherrytomater på. Lad det sautere et par minutter, imens der røres. Tilsæt så tomatpure, peberfrugtspesto og AMA madlavning 15%. Rør godt rundt. Kog pasta efter pakkens anvisning. Tilsæt spinat, fris basilikum og fintrevet parmesan til saucen. Rør ud og lad det falde sammen. Når pasta er færdigkogt, så hældes vandet fra. Gem noget pastavand og hæld resten fra. Vend pasta i saucen og kom evt. noget af pastavandet ved også for at gøre den ekstra cremet. Smag til med salt/peber og anret så i skåle. Top med stykker af sprød serrano, ekstra parmesan og evt. lidt frisk basilikum. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med AMA Opskrift på rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano Her får du opskriften på en lækker og nem hverdagsret, nemlig rigatoni i peberfrugtsauce med sprød serrano og spinat. Når tiden er knap, så er det fedt at have nogle retter i baghånden, som er hurtige at lave og som har god smag. Det er den her pastaret med peberfrugtsauce og serrano et godt eksempel på. En smagfuld sauce, som laves på AMA madlavning 15%, som gør saucen tyk og cremet. Udover det, så har vi et lille hack til hvordan man kan lave en smagfuld sauce på få ingredienser. Vi bruger nemlig peberfrugtspesto på glas, som indeholder masser af smag. Det udgør saucen sammen med AMA madlavning 15% og lidt tomatpure. Dét er altså et hack til de travle hverdage, da du så får en smagfuld pastaret på få ingredienser. LÆS OGSÅ: Se flere ideer til hurtig aftensmad her Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.