Hindbærsauce

Opskrift på hjemmelavet hindbærsauce 
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker og nem hindbærsauce. Du skal kun bruge 1 ingrediens, så det bliver ikke nemmere. Brug den som topping på is osv.

Ingrediensliste

  • 200 g. hindbærmarmelade

Fremgangsmåde

  1. Put marmeladen op i en skål med høj kant.
  2. Brug en stavblender til en blende marmeladen, indtil den bliver helt glat og ensartet. Du kan også tilsætte lidt vand, hvis den skal være tyndere.
  3. Du kan også bruge en blender, foodprocessor eller hvad du ellers har til at blende den sammen.
  4. Opbevar den i en lufttæt beholder eller glas.
Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavet hindbærsauce til is

Det her er en super nem og simpel opskrift på hjemmelavet hindbærsauce. Du kan bruge din hindbærsauce ovenpå is, yoghurt eller skyr. Vi bruger det ofte i en hjemmelavet isbar. Hvis du mangler inspiration til en hjemmelavet isbar, så kan du læse mere lige her. 

LÆS OGSÅ: Rabarbermarmelade

Opskrift på hjemmelavet hindbærsauce 

Hindbærsauce ud fra syltetøj

Det er som sagt super nemt, da du blot skal bruge hindbærmarmelade, som så blendes. Hvis du vil have den tyndere, så kan du tilsætte lidt vand. Du kan lave det samme trick med jordbærmarmelade, blåbær osv. Det bliver ikke nemmere.

Du kan selvfølgelig også sagtens bruge friske eller frosne hindbær og lave hindbærsauce ud fra det. Brug eksempelvis frosne hindbær og kog det op med lidt sukker og vand. Blend det herefter og så har du også en lækker hindbærsauce.

Følg også med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op? Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Vi elsker at følge med I hvad du laver af lækre sager, så tag endelig @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan.

Skriv en kommentar