Pisket hvidløgssmør

Pisket hvidløgssmør
Opskrift til personer Opskrift til 8 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på pisket hvidløgssmør. Hvidløgssmør som er luftigt og lækkert. Godt som tilbehør til brød, tapas eller bagekartoffel.

Ingrediensliste

  • 250 g. smør
  • 0,5 dl. kærnemælk
  • 4 fed hvidløg
  • salt
Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Fremgangsmåde

  1. Tag smør ud i god tid, så det kan nå at blive blødt.
  2. Kom det i en røreskål. Brug piskeriset på din køkkenmaskine eller en almindelig elpisker.
  3. Pisk smørret, indtil det er luftigt og lyst. Det tager omkring 7-10 minutter.
  4. Pres hvidløg. Tilsæt sammen med kærnemælk og salt. Fortsæt med at piske i yderligere 5 minutter.
  5. Anret på et lille fad og lad det stå ude ved stuetemperatur indtil servering.

Opskrift på pisket hvidløgssmør

Vi elsker pisket smør, men har du prøvet pisket hvidløgssmør? Vores nyeste afhængighed til sommerens grillmad, tapas og meget mere. Man tager bare sin piskede smør og tager den til næste level med frisk hvidløg. Det giver sådan en luftig og let smør, som er god at smøre på flutes, komme i en bagt bagekartoffel eller som tilbehør til en steak. Dét er bare så lækkert og vi kan slet ikke anbefale det nok.

Det er samtidig utrolig nemt at lave pisket hvidløgssmør. Man tager bare en blok smør og pisker den med piskeris. Så tilføjes der lidt kærnemælk og hvidløg, hvorefter det hele piskes godt sammen. Så anretter man det på et lille fad. Man kan også komme det på en lille opsats i stål. Det vil altså pynte på en lille buffet. Vi har også planer om at lave det til vores fødselsdagsfest i år. Vi forestiller os et kæmpe fad med pisket smør med hvidløg og krydderurter. Måske pyntet med spiselige blomster. Ej, det bliver så flot!

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på hjemmebagte flutes her

Pisket hvidløgssmør

Pisket smør med hvidløg og persille

Det her er en nem opskrift på pisket smør med hvidløg. Man kan også tilføje persille, estragon, basilikum eller timian. Man kunne også lave en krydderurtesmør, hvor man blander forskellige krydderurter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar