Marinade til mørbrad

Opskrift på den bedste marinade til mørbrad
Opskrift til dl. Opskrift til 1 dl.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker marinade til mørbrad. Den kan bruges til mørbrad, kylling, oksekød, koteletter og meget mere.

Ingrediensliste

  • 1 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 1 spsk. brun farin
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 tsk. paprika
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne i en skål. Sæt på køl indtil brug.
  2. Mariner dit kød i marinaden i 4-5 timer (men meget gerne natten over).
Bedøm denne ret

Opskrift på den bedste marinade til mørbrad

Noget af det vigtigste til et godt stykke mørbrad er en god marinade. Det her er vores absolut yndlings marinade med masser af smag. Det er den perfekte kombination af sødt og salt. Det bedste resultat opnåes ved at lade kødet marinere nogle timer i marinaden inden det steges.

Den består af brun farin, soyasauce og paprika, men du kan også sagtens tilføje hvidløg eller chili til den. Det er en god basisopskrift.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet bearnaisemayo

Opskrift på den bedste marinade til mørbrad

En god grillmarinade

Det er generelt en rigtig god grillmarinade, som du også kan bruge til koteletter, kylling, oksemørbrad og meget mere. Du kan lave den på forhånd og opbevare den i en lille bøtte i køleskabet. Så er det nemt at tage den frem, når den skal bruges. Det er vores absolutte go-to marinade, når vi skal grille, da den simpelthen bare er så nem og hurtig at lave.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar