Marinade til mørbrad Marinade til mørbrad Opskrift til 12345 dl. Opskrift til 1 dl. Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 0 minutter Samlet tid 5 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en lækker marinade til mørbrad. Den kan bruges til mørbrad, kylling, oksekød, koteletter og meget mere. Ingrediensliste 1 dl. raps- eller solsikkeolie 1 spsk. brun farin 2 spsk. sojasauce 1 tsk. paprika salt/peber Fremgangsmåde Bland alle ingredienserne i en skål. Sæt på køl indtil brug. Mariner dit kød i marinaden i 4-5 timer (men meget gerne natten over). Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på den bedste marinade til mørbrad Noget af det vigtigste til et godt stykke mørbrad er en god marinade. Det her er vores absolut yndlings marinade med masser af smag. Det er den perfekte kombination af sødt og salt. Det bedste resultat opnåes ved at lade kødet marinere nogle timer i marinaden inden det steges. Den består af brun farin, soyasauce og paprika, men du kan også sagtens tilføje hvidløg eller chili til den. Det er en god basisopskrift. LÆS OGSÅ: Hjemmelavet bearnaisemayo En god grillmarinade Det er generelt en rigtig god grillmarinade, som du også kan bruge til koteletter, kylling, oksemørbrad og meget mere. Du kan lave den på forhånd og opbevare den i en lille bøtte i køleskabet. Så er det nemt at tage den frem, når den skal bruges. Det er vores absolutte go-to marinade, når vi skal grille, da den simpelthen bare er så nem og hurtig at lave. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.