Kyllingelår med barbequemarinade Kyllingelår med barbequemarinade Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på kyllingelår med barbequemarinade. Lav disse kyllingelår i ovn eller på grill. Server med en god salat og kartofler. Ingrediensliste 800 g. kyllingelår 1,5 dl. ketchup 3 spsk. æblecidereddike 0,75 dl. brun farin 1 spsk. engelsk sauce 1 tsk. paprika 1 tsk. chiliflager salt/peber Fremgangsmåde Put alle ingredienserne (undtagen kyllingelår) op i en gryde. Tænd for blusset ved middel varme. Lad det få et opkog og skru herefter ned. Lad det simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og lad din barbequesauce køle helt af. Sæt på køl indtil brug. I en pose marineres kyllingelår i barbequemarinaden. De bliver kun bedre af at få lov til at trække, så mariner dem gerne 3-4 timer før de skal bruges eller dagen før. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Tag kyllingelårene ud af posen (gem den resterende marinade fra posen) og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kyllingelårene i 20 minutter. Tag dem herefter ud og pensl med resten af marinaden igen. Giv dem yderligere 10 minutter, indtil de begynder at få farve. Tag dem ud af ovnen. Anret på et fad og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kyllingelår med barbequemarinade Her får du opskriften på nemme og lækre kyllingelår med barbequemarinade lavet i ovn. Saftige og smagfulde kyllingelår, som er perfekt til aftensmad, en frokostbuffet eller til madpakken. Vi elsker kyllingelår og det er desværre alt for sjældent vi får det. Det er én af de retter, som man lidt glemmer eksisterer. Derfor har vi lavet denne lækre opskrift på barbequemarinerede kyllingelår. De er fyldt med smag og samtidig er de super saftige. Vi har tilberedt dem i ovnen, men du kan også sagtens grille dem her til sommer. LÆS OGSÅ: Asiatiske kyllingelår Kyllingelår i ovn eller på grill Som sagt, så har vi tilberedt disse kyllingelår med barbequemarinade i ovn, men de kan sagtens laves på grill. Så lige så snart vejret tillader det, så skal vi lave disse lækre lår på grillen. Vi kan allerede dufte det! Og der er ingen tvivl om, at den grillede smag vil passe helt fantastisk til barbequemarinaden. Marinaden er en hjemmelavet marinade. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge en færdigkøbt én. Det er dog slet ikke så svært at lave en hjemmelavet af slagsen. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Min kylling var rå efter 2 minutter i ovnen. Så tog jeg kylling ud og smed det i skralde spanden. Jeg forlanger en ny bakke kylling. KH Bjørn Nielsen Svar
Hej Bjørn, Kyllingelårene skal i alt have 30 minutter i ovnen og ikke 2 minutter 🙂 De burde være færdigstegte efter 30 minutter. Kh Svar