Små farsbrød med grøntsager Små farsbrød med grøntsager Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på små farsbrød med grøntsager og hakket oksekød. Hvis du mangler en idé til tilbehør med hakket oksekød, så prøv disse. Ingrediensliste 1 stk. løg 3 fed hvidløg 0,5 stk. rød peberfrugt 0,25 bundt forårsløg 500 g. hakket oksekød 2 stk. æg 3 spsk. mælk 30 g. havregryn 1 tsk. chiliflager 2 tsk. paprika 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. karry salt/peber Fremgangsmåde Hak løg, hvidløg, forårsløg og peberfrugt fint. I en skål blandes hakket oksekød, løg, hvidløg, forårsløg, peberfrugt, æg, mælk, havregryn og krydderier. Rør det godt sammen til en fars. Hvis dejen virker for tør, så tilsæt lidt ekstra mælk. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og gør en bageplade klar med bagepapir. Form små farsbrød ud af farsen (vi fik 6 ud af en portion) og placer dem på bagepladen. Bag dine farsbrød i den forvarmede ovn i ca. 20-30 minutter, alt efter hvor kraftig din ovn er og hvor store dine farsbrød er. Tag dem ud af ovnen og server dem med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på små farsbrød med grøntsager De lækreste små farsbrød med grøntsager, som vi har bagt i ovnen. Det er en super idé til tilbehør med hakket oksekød. Især hvis du er kørt lidt fast i de samme retter med hakket oksekød igen og igen. De her små farsbrød er geniale, da de blot kræver, at man rører en fars sammen. Herefter formes de og bages i ovnen. Imens de bager i ovnen, så kan du gøre noget tilbehør klar. Det er i hvert fald en super nem og hurtig hverdagsret, som vi ofte laver. Server dem med en lækker pastasalat, nogle bagte kartofler eller en smagfuld salat. Det behøves slet ikke at være så kompliceret, men det er skønt at prøve nogle nye retter engang imellem, så man ikke kører fast i hakkebøffer og frikadeller. LÆS OGSÅ: Pastasalat med kylling og bacon Bagte frikadeller med grønt Man kan også kalde dem for en slags bagte frikadeller med grøntsager i. De er dog lavet med hakket oksekød i stedet for svinekød, men du kan sagtens bruge hakket svinekød eller kyllingekød for den sags skyld. Vi synes blot, at det smager super lækkert med hakket oksekød og alle de friske grøntsager. Kan jeg bruge andre grøntsager? Jep, det kan du sagtens. Vi har i opskriften brugt løg, hvidløg, forårsløg og peberfrugt. Du kan dog sagtens bruge revet gulerod eller squash også. Prøv også at tilføje friske krydderurter i form af persille eller purløg. Det kan virkelig også gøre en stor forskel i smagen, hvilket også er rigtig godt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.