Tarteletskaller Tarteletskaller Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavede tarteletskaller, som er store og sprøde. Fyld dem med høns i asparges eller andet lækkert fyld. Ingrediensliste 1 rulle butterdej 1 æg Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir og stil 6 små ildfaste skåle med bunden i vejret på pladen. Pensl alle skålene med lidt olie. Del butterdejen i 6 firkanter og læg et stykke butterdej på hver skål. Pensl med sammenpisket æg og bag dem i ovnen i ca. 7-8 minutter. Når de er bagt på den side tages pladen ud, hvorefter skallerne tages af skålene og vendes rundt. Fjern skålene fra bagepladen og pensl skallerne med æg på den anden side. Bag dem igen i 7-8 minutter til de er gyldne og sprøde. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på store tarteletskaller Store, hjemmelavede tarteletskaller til høns i asparges er slet ikke svære at lave selv. De kræver faktisk blot to ingredienser og det er butterdej og æg. Butterdejen køber vi færdiglavet, så nemmere bliver det ikke. Du kan selvfølgelig give dig i kast med hjemmelavet butterdej, men vi synes slet ikke det er besværet værd, da resultatet bliver virkelig godt ud af den færdiglavede. Fyld de lækre store tarteletskaller med hjemmelavet høns i asparges. Det er simpelthen én af vores absolut yndlings retter! Sådan en omgang kan spises året rundt, kan serveres som forret og meget mere. LÆS OGSÅ: Høns i asparges Hjemmelavet tarteletskaller Det er som sagt slet ikke svært at lave en omgang hjemmelavet butterdejsskaller, som du kan fylde med en omgang høns i asparges. Du kan fylde dem med det klassiske fyld eller så kan du prøve vores opskrift på en omgang sommertarteletter med kylling samt hvide og grønne asparges. Du finder opskriften på dem her. Her passer de hjemmelavede skaller helt perfekt ind! Kan man fryse tarteletskaller? Nej, det anbefaler vi ikke, da de er lavet af butterdej. Hvis du vil gemme dem, så anbefaler vi blot at putte dem i en plastikpose eller filme dem i husholdningsfilm. Så skal de blot lunes igen inden servering og så vil de få noget af sprødheden tilbage. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.